IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр

16 юли 2010 07 36

Сега е време за море, а на хубав тен винаги отиват по-ярки цветове – розово, доматено червено, модерното коралово

Морски маникюр. Снимка: Dreamstime

Морски маникюр. Снимка: Dreamstime

Докато разглеждахме всякакви идеи за свеж и цветен маникюр, който да става лесно и бързо, попаднахме на много сложни техники с рисуване на резени диня, портокалчета, палми и какво ли още не върху ноктите.

Ще ни се обаче и на вас да предложим нещо много по-семпло и значително по-лесно за изпълнение, така че ето част от нещата, които ни допадат и бихме „носили“ с удоволствие.

Оранжево, розово, корал

Вдъхнови ни смелата комбинация между роклята в ярко, кралско синьо на Риана и ноктите в тъмно оранжево. Харесва ни закачливия акцент и начина, по който цвета се откроява на по-тъмна кожа.

Сега е време за море, а на хубав тен винаги отиват по-ярки цветове – розово, доматено червено, модерното коралово. Преди на нанесете по-ярък цвят лак върху ноктите, не забравяйте да сложите основа.

Морско синьо

Тъмно синьо и бяло – това са двата цвята лак, с които може да се измислят вариации на морски мотиви върху ноктите. Един от най-лесните начини е да лакирате ноктите в тъмно синьо, а връхчетата в бяло.

Или обратното - основата може да бъде бяла, а ивиците в горната част на ноктите сини. Следвайте правилото на френския маникюр, а за повече блясък просто завършете маникюра с пласт безцветен лак.

На точки

Ако ви се иска нещо по-шантаво и малко по-шарено, използвайте комбинация от прасковено розов лак за основа. След това с клечка за зъби или края на обикновена фиба нарисувайте малки точици с лак в цвят мента.

Просто сложете върху фолио една, две капки от зеления лак, потопете върха на клечката в лака и направете точица върху нокътя.

Оставете да изсъхне и сложете пласт безцветен лак отгоре. На пръв поглед цветовете са доста различни, но заедно изглеждат много интересно!

КоментариКоментари