IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тюркоазено сияние, като на Ева Мендес

30 март 2011 07 13

Вижте как може да докарате един грим на звездата от 2008 г.

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Автор: Деница Христова

Разглеждайки стари снимки на Ева Мендес от 2008 г. в Лондон, попаднахме на невероятно красиви стайлинг и грим, които се отличават с много цвят и изчистен силует - ярко жълта рокля, златисти обувки, на висок ток естествено, прекрасен грим в тюркоазено синьо и коралово.

Прическата също е с мек оттенък на кафявото и дължина, която й отива страшно много и тъй като дрехите така или иначе са висша мода, то ние ще се опитаме да пресъздадем грима й – много по-лесно е.

Струва ни се, че е най-подходящо да използваме кремообразни сенки, тъй като са много по-лесни за нанасяне, а яркостта на цвета трае цял ден.

За скулите също бихме избрали кремообразен руж, а за устните матово червило, което обаче задължително трябва да бъде достатъчно хидратиращо, защото иначе устните биха изглеждали като „напукани".

Започнете с нанасянето на подходящ нюанс фон дьо тен, после сложете и коректор под очите, матирайте кожата с безцветна, прахообразна пудра, предимно в Т-зоната.

С плоска четка покрийте подвижната част на клепача до свивката с кремообразни сенки в тюркоазено или ярко синьо.

Разнесете добре цвета в близост до миглите, както и в горната част, за да няма рязка граница, а и защото синьото трябва да стои съвсем леко опушено.

С много тънка четка очертайте и долната линия на миглите, а за повече дълбочина на погледа само мацнете съвсем леко графитено черни сенки във външния им край.

Сложете един пласт черна спирала за обем върху горните и долните мигли, след това повторете още веднъж.

Ред е на скулите. Ако сте свикнали да акцентирате върху контура на лицето, направете това с кремообразен продукт, тъй като така се постига повече мекота на линиите и естествен завършек.

След това нанесете руж в цвят корал с кръгла четка под ъгъл или с пръсти на най-изпъкналата част на скулите. Ако нямате такъв цвят, може да използвате розово, смесено с руж в цвят кайсия или праскова.

На устните сложете червило в същия цвят корал или комбинирайте два цвята червило, за да съответства на скулите.

Автор - снимка

КоментариКоментари