IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 секси прически за лятото: петдесетарската секс-бомба

26 юли 2011 11 45

Както когато рок-енд-ролът беше млад

Снимка:Opening Ceremony

Снимка:Opening Ceremony

Ролкови кънки, плисирани поли, момчета с пригладени с брилянтин коси - ех, колко ли е било хубаво да си млад през 50-те, в ерата на рок-енд-рола и Холивуд.

И така, третата прическа (с другите две се запознайте тук) се отнася точно до това време, чиито стил определено е един от най-популярните през този сезон. Нарича се „Петдесетарската секс-бомба".

И да, наистина е доста секси! Точно като Линдзи Уиксън в каталога на Opening Ceremony за пролет/ лято 2011.

И така, в тази прическа всичко опира до обема.

И за да има косата ви такъв, трябва да нанесете едно обилно количество пяна за коса както в корените, така и по дължината й.

След това имате два варианта - единият е да я навиете на много едри ролки в посока от върха към скалпа и назад; вторият е да я изсушите добре със сешоар и след това да я навиете по същия начин с маша за коса.

След като къдриците са факт, а косата - суха, срешете леко, отделете един дебел кичур над челото, който обхваща бритона и частта коса зад него и тупирайте смело, така че да се повдигне като гребен.

След това загладете назад, прихванете със шнола и фиксирайте с лак за коса.

А, ако по принцип харесвате петдесетарски прически, предлагаме ви да надникнете в галерията и да разгледате целия каталог - определено може да почерпите вдъхновение.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари