IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримирай се с лепенка!

15 август 2011 11 06

Перфектен грим за секунди!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Помните ли тези татуировки, които се продаваха в дъвките, вафлите и другите детски изкушения?! Махаш задната част, залепяш някъде по тялото и после просто отлепяш. Оказва се, че вече има и такъв грим! Да, точно така - готови принтове върху лист хартия, които просто поставяте на клепача и готово, съвършените очи са на лице!

Помислете само какво удобство е това: пести място в чантата, пести време за нанасяне и най-вече пести нерви! Защото вместо да седите часове наред с козметичните четки в ръка и да се чудите как е възможно едното ви око отново да е по-добре гримирано от другото, просто ще сложите готовите лепенки.

Важно е да запомните, че лепенките са за еднократна употреба. Такива съществуват не само за ноктите и очите, а и за устните. Проблемът обаче е в тяхното намиране! За момента те са истинска рядкост и са на високи цени, пише сайтът az-jenata.bg. Нашата надежда обаче е в китайците, които намират начин да направят скъпите стоки - евтини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари