IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

О, чудо! 10 години по-млада за 40 секунди

10 октомври 2011 13 19

Балсамът-чудо се нарича "Nanoblur"

Снимка: indeedlabs.com

Снимка: indeedlabs.com

Чудото все пак съществувало... Или поне така го рекламират.

Най-новото оръжие на жените в борбата срещу стареенето е балсам-чудо, който за 40 секунди прикрива бръчките и пигментацията и придава младежки вид.

Нарича се "Nanoblur" от миналата седмица е на пазара във Великобритания, след като вече е достигнал челните места по продажби в 22 страни.

"Хората искат незабавно удовлетворение във всички аспекти от живота, в това число и козметиката. Истината е, че в тази индустрия заблудите следват една след друга и търпението на

хората се изчерпва. Нашият продукт обаче наистина дава резултати", казва Брендън Трюакс, изпълнителен директор на канадската компания "Indeed Labs", разработила балсама.

"Nanoblur" представлява крем с миниатюрни високотехнологични частици, които разпръскват светлината, и за секунди придават на кожата чудесен вид - чист, свеж, младежки, "замъглявайки" бръчките и пигментацията.

Идеята за използване на оптични ефекти с цел да се заблуди окото и несъвършенствата по кожата да не изглеждат толкова явни не е нова и от години е едно от оръжията на производителите на козметика. С "Nanoblur" технологията зад тази идея достига до ново ниво на усъвършенстване.

"Нашите частици са стотици пъти по-малки от старите формули. Това означава, че те намират пътя си и през най-дребните несъвършенства и чрез триковете на светлината ги изглаждат. Ако дадете снимка за ретуш, специалистът ще започне със "замъгляването" на дефектите. Точно това прави и нашият продукт.

Той пречупва светлината в толкова много посоки, че създава ефект на гледане през замръзнало стъкло", допълва Трюакс.

Вярвате ли на балсамът-чудо или маркетингът прави невъзможното възможно?

Автор - снимка

КоментариКоментари