IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Революционен крем против бръчки

1 ноември 2011 11 30

Всичко за продукта Viterol.A® Face

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Светът на козметиката е пълен с трикови продукти. За разлика от много кремове, които разчитат на празни обещания, разработеният от DS Laboratories крем против бръчки Viterol.A® Face е резултат от 15 години изследвания на ефекта на стареене на кожата, както и строги тестове и множество клинични проучвания.

Благодарение на нанозомната технология на DS Laboratories, активните съставки достигат дълбоко под епидермиса на кожата, което осигурява резултати, близки до тези на инжекционната терапия. Така, само след 2 седмици употреба, уникалната формула на Viterol.A® Face видимо засилва и стабилизира производството на колаген, за да поддържа кожата млада и здрава. 

Какво се случва с кожата ни с напредване на възрастта?

Клетъчните мембрани на кожата са съставени от фосфолипиди и протеини, които действат като защитен механизъм срещу вредното действие на околната среда.

Тези мембрани са атакувани от свободните радикали, които причиняват тяхното втвърдяване и в крайна сметка довеждат до стареене. С напредване на възрастта, защитните механизми действат по-бавно, затова кожата губи пластичността и устойчивостта си и по нея се появяват бръчици.

Също така кожата постепенно губи способността си да задържа вода и в резултат става по-суха, по-тънка и по-отпусната, което води до по-състарен външен вид.
Остаряването на организма не е единствената причина за стареенето на кожата. Други фактори, които допринасят за стареенето на кожата, са пушенето, излагането на слънце, липса на физически упражнения и замърсяване на кожата. Тези фактори водят до повишено образуване на бръчки и фини линии по кожата.

Какво съдържа Viterol.A® Face?

Viterol.A® Face съдържа ретинол, диметикон, D-пантенол и други съставки, които са капсулирани във фосфолипидни микро-сфери (нанозоми), генерирани при специални условия. Нанозомната технология подобрява пренасянето и подпомага по-ефективното усвояване на активните съставки.

Благодарение на нанозомите, активните съставки достигат дълбоко под епидермиса на кожата, което осигурява резултати, близки до тези на инжекционната терапия, но без риск от странични ефекти. 

Viterol.A® Face също така съдържа множество растителни екстракти (див кестен, центела, нарцис и др.), които насърчават подновяването на кожните клетки и хидратират в дълбочина. Всички растителни екстракти се добиват от съставки в суров вид и с най-високо качество.

Защо да избера Viterol.A® Face?

Този комплекс от активни съставки и растителни екстракти оказва следното разностранно действие върху кожата:- нормализира епидермиса

- прави кожата по-мека и нежна- увеличава хидратацията на кожата;

- елиминира свободните радикали, породени от замърсяване, ултравиолетови лъчи, стрес и др.;

- подновява епителните тъкани;

- повишава еластичността на кожата действа срещу старческите и други повърхностни петна, което придава равномерен вид на кожата;

- стимулира производството на колаген.

Viterol.A® Face е мощно оръжие срещу факторите на стареене, което е доказало в множество клинични проучвания, че възпира основните причини за стареенето на кожата.

Едно нанасяне дневно може да ви придаде по-младежки вид, с преобразени очертания на лицето само след 2 седмици употреба. В допълнение, ефектите от Viterol.A® Face не изчезват с времето, а продължителната употреба гарантира оптималното здраве на кожата. Можете да допълните употребата на крем против бръчки Viterol.A® Face с околочен крем против бръчки Viterol.А® Eyes.

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари

Gabi ( преди 11 години )
За мен най-добър крем против бръчки е крем с Dioscorea villosa Revival SR Facelift!!!! Ползвам само него и за сега изобщо не смятам даже да пробвам някой друг. Аз държа на качеството, а не на реклама!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ilianski1977@.bg ( преди 12 години )