IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как визуално да направите устните си по-големи и плътни

7 ноември 2011 12 20

Нуждаете се от молоив и червило в един тон, както и от малко гланц

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да, разбира се, че природата си е природа и колкото и да се опитваме, няма как да направим устните си да изглеждат точно като на Анджелина Джоли или на Джесика Алба.

Пък и не е нужно – едва ли ще ни отиват колкото на тях...

Истината обаче често се крие в клишетата, а клишето в случая е, че колкото по-големи и сочни са вашите устни, толкова по-красиви изглеждате вие.

И тъй като обичаме да подсказваме разни хитринки за красота, днес решихме да ви разкрием как можете да направите устните си визуално по-големи.

За да ги направите по-сочни и обемни, трябва да ги очертаете с молив за устни, който покрива по-скоро външните им контури. Моливът задължително трябва да е същия, или най-много един тон по-тъмен от цвета на червилото, които смятате да използвате.

След като очертаете контурите, започнете да попълвате и самата вътрешност, като оставите неоцветени само най-вътрешните части на горната и долната устни – частите, по които обикновен остава пяната на капучиното.

След това, с помощта на четчица нанесете пласт червило точно там и продължете към външната част.

Препоръчваме ви матово червило, защото трае по-дълго и придава по-плътен ефект на устните.

Завършете с нанасяне на гланц за устни в по-външната част на устните, като оставите центъра почти недокоснат.

Автор - снимка

КоментариКоментари