IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чудесна идея за празничен маникюр

6 декември 2011 11 20

Малко блясък за празничната нощ

Снимка: ...loveMegan

Снимка: ...loveMegan

Празниците идват, което означава, че ако сте решили да празнувате, вече сериозно трябва да сте започнали да обмисляте какъв имидж ще си докарате.

И ако вече сте избрали самото облекло и прическата, то не би трябвало да забравяте и за една не по-малко важна част – маникюра.

Точно за него решихме да поговорим в момента и за това как бихте могли да добавите и в него нотка празнично настроение.

Ето ви и една простичка, но доста добра идея.

Нуждаете се от лак в телесен цвят, от втори е по-тъмен нюанс, както и от малко брокати. По принцип се продават специални брокатени лепила за нокти, но ако не ви се харчат излишни пари, бихте могли да си купите просто един обикновен гланц за нокти и една тубичка с брокат, каквито продават по всички магазини по декоративна козметика и да ги смесите.

Първо изпилете ноктите си, като се стараете да са добре поокъсени. След това нанесете един-два пласта от лака в телесен цявт.

След това нанесете от гланца с брокат върху най-горната част на ноктите си (горе-долу на 1/3 от повърхността – точно както е показано на снимката).

По желание може да добавите няколко точици от тъмния лак за повече контраст, или да го оставите само в нежните, светли тонове.

Автор - снимка

КоментариКоментари

Katsu ( преди 12 години )
Zdraveite,laka moje da e prazni4en,no fotosite s tezi nokti-ne :( Tova ne e manikiur :(((( nepodjodq6ti snimki ,vie na tova li kazvate prani4en manikiur????? ne moga da se saglasq :(((((((((((
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
uc-omanna ( преди 12 години )
Харесват ми идеите!!! Старая се винаги да потдържам маникюра и педикюра си.Обичам да рисувам и да импровизирам. ***.uc-omanna.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар