IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последни тенденции в маникюра

18 декември 2011 07 00

Сега късият маникюр е много актуален

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да се сдобиете с актуален маникюр, оформен според „каноните" на последните модни тенденции, не е никак трудно!

Дори не е нужно задължително да търсите помощ от специалист. Най-важните неща, които ви трябват, са две – да знаете кои са хитовете на сезона и да сте „въоръжени" с подходящите инструменти, с които лесно да постигнете най-модерната форма.

Е, за първото сме ви подготвили малко информация, а за второто? И за него имаме идея и името й е „Гоу - гоу нейлс". Това е компактен козметичен комплект за професионален маникюр и грижа за ноктите, с който можете да постигнете чудеса и то в домашни условия!

А иначе сега късият маникюр е много актуален. Той няма ни най-малко намерение да отстъпва по точки на дългия си конкурент! Най-големите му модни поддръжници са D&G и Yves Saint Laurent, така че тази зима той безспорно е в листата на най-хитовите тенденции. Ако искате да заложите на него, освен къси ноктите ви трябва да са оформени и като правоъгълник.

Можете единствено леко да заоблите краищата им отстрани.

В случай, че сте почитателка на елегантния стил, имаме добра новина за вас - класическият маникюр с овална форма отново е на мода! Все пак Карл Лагерфелд го е предпочел при представянето на есенно-зимните си колекции, така че ако заложите на него, със сигурност визията ви ще е актуална.

Важното е ноктите отново да са къси! А най-лесно можете да постигнете красива овалната форма като следвате извивката на пръстите си, докато ги оформяте.

Ако сте почитателка на фаталното излъчване, значи маникюрът във формата на бадем е точно като за вас! От Dior са тотално пристрастени към него и определено има защо. Той придава повече женственост и магнетизъм на своята притежателка, а това не е никак малко. Имайте предвид обаче, че за да си направите такъв маникюр, ноктите ви трябва да са със средна дължина.

Оформете ги като ги стесните и ги заоблите от двете им страни.

Автор - снимка

КоментариКоментари