IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за жената Стрелец

17 януари 2012 09 30

Ако сте Стрелец, разберете повече за стила и грима на звездните си астрални сестри

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Стрелците са известни като походните изследователи на зодиака. Въпреки че могат спокойно да заложат на по-спортен и естествен вид, никога не подценявайте момичетата Стрелец – те обожават да се забавляват и да се забелязват. Как го постигат? Разбира се, като всички жени и те обичат да изглеждат бляскаво. Стрелците са известни с ярките си и блестящи очи, плътни и добре оформени вежди, а сочните им устни ще ви омагьосат напълно. Дамите от зодията стрелят право в целта, като използват ярък и блестящ грим. Вижте три от най-сески звездите, зодия Стрелец, и научете повече за техния стил:

Тайра Банкс изглежда направо огнена в супер опушения грим и кървавочервено червило. За светски събития, Тайра обича да използва сенки в черно и сиво, но тях поставя на ръба на линията на миглите, с което подчертава по-семпло погледа си. Матовото или червено, но задължително бляскаво, червило добавя финален, но убийствено секси и стилен ефект.

Снимка: Reuters

Кристина Агилера обича да предизвиква със секси поглед, постигнат с тъмен опушен грим и често фалшиви, но не натрапчиво, мигли. Ако и вие обичате да използвате по-тежък грим при оформянето на очите, туширайте с фин бебешки розов бронзант или руж скулите, а устните завършете с гланц в същия тон. Ако сте блондинка, това ще ви гарантира повече от успешен и бляскав вид.

Снимка: Reuters

Тери Хатчър прави най-много, за да подчертае изразителните си очи и сочни устни, като използва различни нюанси на цвят металик, а тази палитра е наистина богата. Черната очна линия и сребърна сянката за очите в повечето случай са напълно достатъчни. А като се прибавят и малко матови нотки руж за скулите и гланц в същия тон на устните, Тери далече не е типичната отчаяна съпруга!

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари