IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за жената Телец

25 януари 2012 07 50

Разберете всичко за грима на вашата зодия

Снимка: dreamstime.com

Снимка: dreamstime.com

Жените Телец са т.нар земни красавици, които са надарени с усет към стилните неща в живота. Те рядко са любителите на евтиния грим и винаги ще изберат качеството пред количеството. Когато става въпрос за красотата им, тяхната чиста кожа е най-добрият им актив, както и прекрасно платно за грим! Дамите от зодията имат светещи очи, но знаят, че предимно зашеметяващите им устни ги правят неустоими. Повечето представителки от зодията имат прекрасни гласове, така че не е изненада, че обръщат особено внимание на устните си. Ключът към красотата на дамите Телец е да акцентират върху своята безупречна кожа и перфектни устни.


Пенелопе Крус обича да подчертава прекрасните си очи с цветовете на топло кафе и кафяв молив. Нейните устни често са подчертани с меко бежово-розово червило. Всички дами от зодията изглеждат фантастично в земни тонове, пример за това е именно Пенелопе!

Снимка: dreamstime.com

Кейт Бланшет може да бъде пример с нейната разкошна кожа. Тя обича да се придържа към светлия грим, който внася допълнителен блясък във визията й. Розов руж и ефирно розово червило са перфектен начин да се покаже мекотата на кожата и устните.

Снимка: dreamstime.com

Кристина Хендрикс е друг Телец, известен с безупречната си кожа и чувствени устни. Тя обича по-смелите визии – като ярко червило и тъмен опушен грим за очите.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари