IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните в грима на ангелите на Victoria's Secret

7 февруари 2012 08 45

За да сте като Адриана Лима, Миранда Кер и Кандис Суонепол

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Перфектният макиаж е ключов елемент от визията на всяка, уважаваща себе си дама. Ако се оглеждате за ново вдъхновение по темата, може би ще го откриете при три от най-горещите топ моделки на Victoria's Secret.

Новите тенденции в грима са по-секси от всякога. Разнообразието от стилове дава възможност на жените да експериментират с различни визии, които лесно ще приковат мъжките погледи. А когато става дума за красота, моделите на Victoria's Secret са идеален източник на вдъхновение, не само за мъжете, но и за жените по цял свят.

Акцентът в грима им е поставен върху естествената красота, подчертана с винтидж блясък. Семпли, но-смели – това е ключът! Те наблягат върху добре тонираната кожа, върху която експериментират с различни цветове, така че всеки път да се открояват от тълпата.

Кандис Суонепол
Тя е избрала визия, която никога не излиза от мода - перфектен баланс между сексапил и невинност. Гримът й е в меки пастелни цветове, които отиват на всеки тип кожа и са подходящи, както през деня, така и за вечер. Безупречният тен на лицето е ключов. За да прикрие всички несъвършенства, Кандис използва първо коректор, а после и фон-дьо тен с лек блястящ ефект. Моделката е подчертала очите си във външния ъгъл с черен молив, а на клепачите е сложила блестящи сенки, които добавят чувственост на погледа й. Макиажът е допълнен от руж в прасковен нюанс, черна спирала и червило в пастелно розово. Резултатът е забележителен!


 

Снимка: Victoria's Secret Lingerie November 2011 - NSFW

Миранда Кер

Любимата жена на Орландо Блум – Миранда Кер е известна с неустоимия си стил, вдъхновен от златната епоха на Холивуд. Австралийският супер модел залага на сластните, огнено-червени устни – вечен символ на съблазън. Основата на лицето й е от светъл фон дьо тен със сияен ефект. Финалните щрихи са - нежен розов руж и черна очна линия.

Снимка: Reuters

Адриана Лима
Третата от богините на Victoria's Secret - Адриана Лима, определено знае как да подчертае красотата си, и по-точно да акцентира върху най-ефектното в своето лице – уникалния си тюркоазен поглед. Бразилката е наблегнала на тъмния опушен грим на очите, а останалото е свела до минимум - устните и скулите й са в светли бежови нюанси.

Снимка: Victoria's Secret Lingerie November 2011

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

кк ( преди 12 години )
мдаа .. само дето никоя нищо не е избрала, имат си гримьори и стилисти, които да решават и гримират вместо тях. да бяхте сложили снимки от всекидневието им, а не професионални фотоси, където е ясно, че са "пипнати" здраво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар