IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота от модния подиум

8 февруари 2012 07 15

Горещи тенденции в грима за 2012

Снимка: Versace Couture

Снимка: Versace Couture

От естествено, младежко излъчване до драматичен външен вид в стил „вамп". Това са най-горещите тенденции в макиажа за пролет 2012 година, взети направо от модния подиум в Париж! Извити мигли, дебела очна линия и свежо, порцеланово лице. Сега това е на мода!

Valentino, Christian Dior, Chanel, Jean Paul Gaultier, Elie Saab и Chanel са сред най-известните имена в света на висшата мода и на представянето на колекциите им за пролет/лято 2012 всички бяхме нащрек. Освен изобилие от изящни тоалети, на котешката пътечка бяха показани и нови актуални визии.

В ревюто на Armani моделите изглеждаха свежи и безупречни. С перфектно матирана кожа и устни в натурален цвят. Ако този вид ви допада - инвестирайте в тониращи мазила, които да изравнят цвета на кожата ви и да прикрият и най-малките несъвършенства. Използвайте само спирала и светъл гланц, близък до цвета на устните ви. Можете да добавите и свежи сенки в резедаво-зелено. Оставете веждите си с естествената им дебелина. Това е всичко – блестяща кожа със свеж тен!

Снимка: Armani Privé

Е, факт е - очната линия има силата да предизвика чувствителни промени във всяка една визия. Вземете за пример ревютата на Elie Saab и на Christian Dior Couture. Там класическата очна линия е променила цялостния вид на моделите. Ако я прилагате умело върху горния клепач, тя ще подсили погледа и излъчването ви. Освен това никога не излиза от мода. Слагате ли очна линия – сведете до минимум останалата част от макиажа си. Можете да опитате и „пънк-рок" подход, както е направил Jean Paul Gaultier - дебела очна линия, пастелни сенки, перфектна кожа и нула червило. За специален повод можете да заложите на спиращ дъха опушен грим на очите, какъвто видяхме в ревютата на Chanel и Versace.

Снимка: Christian Dior

Розови скули, извити мигли и порцеланова кожа или страстен, силно подчертан подглед. Изборът е ваш!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари