IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безсмъртната класика отново е тук!

13 февруари 2012 08 10

5 тенденции във визията ни за идния сезон

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Външния вид, който беше модерен преди 25 години, днес отново диктува модата в красотата ни. Вижте кои са 5-те най-основни тенденции и се опитайте да ги следвате!

Съвършено права коса

След няколко години, в които властваха обемите и къдриците, днес правата коса отново се завръща. Добре че вече на пазара има множество модели преси за коса и всяка жена може сама да постигне тази визия у дома си и то в рамките на няколко минути. Създаването на перфектно гладка коса може да бъде улеснено със серума на Джон Фрийда, който придава копринен блясък и я предпазва от изгаряне.

Тъмни сенки

Идеята на модерните интерпретации на класическия тъмен, опушен грим за очи е да ни превърне в център на внимание, където и да се появим. И докато дълги години, тъмносивите, графитени сенки на клепачите бяха използвани само в клубната мода, днес те могат да се използват и в ежедневието, все пак в малко по-светла гама. Страстният, секси поглед винаги действа заслепяващо на околните!

Металически грим

Блестящият грим, който е бил във вихъра си по време на диско епохата през 80-те години, днес отново е тук! Сега, обаче, металическите отблясъци са смекчени, което ги превръща и в по-универсални. Блестящите цветове отиват на всички жени, независимо от тяхната възраст, цвят и форма на очите и косата, твърдят гримьорите. Все пак, за да изглеждате модерни, а не да добивате марсиански вид, трябва да сложите блестящ грим или само на очите, или само на скулите.

Ярки устни

След като почти десетилетие нежните гланцове доминираха в модата за устни, днес силните цветове се завръщат. Разликата между ярко-червеното червило, модерно през 80-те години и наситените устни днес е в това, че сега те изглеждат доста по-естествено. Днес имаме дълготрайни червила, които няма да оцветят зъбите ни и дълго време ще красят устните ни. Основното е да избираме матови червила, без значение от нюанса им, и да забравим за гланцовете върху тях.

Небрежно, спусната коса

Когато Ив Сен Лоран казва култовото изречение, "модата е преходна, а стилът - вечен", може би е имал предвид точно този вид прически. Небрежно спуснатата и оформена в меки вълни коса, винаги стои някак ваканционно и лежерно. През 2012 година тя е подходяща не само за плажа, но и за офиса – от сутрин до вечер. Ако искате да я носите и на специални поводи – заложете на по-стегнатите вълни, ала кинозвездата Вероника Лейк, съветват коафьорите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари