IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Върни цвета си, без да увреждаш косата

5 март 2012 12 57

Как да направим корекция на косата без стрес и увреждане?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Хиляди жени са на ръба на нервна криза, когато започнат да променят цвета на косата си. Налага се да чакат с месеци, за да израсте косата и едва тогава започват промяната, но отново не са сигурни за резултата.

Сега има лесен начин без стрес и нерви да променим цвета на косата си. На помощ идва най-новия иновативен продукт на козметична компания „Роза Импекс" - DECOLOR TIME. Това е система за отстраняване цвета от трайно боядисана коса.

Авангардната формула съдържаща спе­циален кондиционер, който позволява пълно отстраняване на цвета от косата, боядисана с трайна боя за коса, като запазва естествения пигмент на косъма. Състои се от 3 части – РЕДУКТОР, АКТИВАТОР и 3% ОКИСЛИТЕЛ.

Как Работи Decolor Time?

При окислителните бои цветът се образува от множество малки молекули, които се свързват помежду си под действие на окислителя и образуват гигантски цветни молекули, формиращи окончателният цвят. Тази реакция наречена окисление, протича вътре в косъма и когато приключи, цветните молекули стават твърде големи и се хващат като в капан между кератиновите плочки на косъма. Ето защо този тип бои се наричат трайни.

Този обезцветяващ продукт е напълно различен и като механизъм на действие и като резултат от традиционно ползваните за деколорация продукти от типа на супри, осветляващи емулсии, гелове и олио. Изброените по-горе продукти имат окислително действие и окисляват багрилата и ги разрушават като по този начин премахват цвета. За съжаление този тип продукти едновременно с това окисляват и повреждат косъма в различна степен и дразнят скалпа, а самото отстраняване на цвета не винаги е пълно.

За разлика от тези продукти, Decolor Time няма окислително действие. Той е с редукционно действие и съдържа активирани редуциращи молекули. Те разрушават големите цветни молекули до по-малки, в резултат на което те не се задържат вече между кератиновите плочки и могат да бъдат отмити.

Предимства:

- Действително може да се отстрани напълно оцветяването от боядисвана коса( за разлика от окислителните продукти );

- Методът е щадящ – на практика не уврежда нито косъма, нито натуралните пигменти в него (за разлика от окислителните продукти ) и няма проблем продуктът да се използва многократно в един ден или за кратък период от време;

- Продуктът е идеален за експерименти с промяна на цвета на косата ;

- Подходящ е за възстановяване на натуралния цвят на косата;

Във формулата има интегриран кондиционер за грижа за косъма, който прави Вашата коса мека, жива и блестяща.

Научете повече за продукта в http://www.facebook.com/pages/Cosmetic-Company-Rosa-Impex-Ltd/243102742409739

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Andovam@abv.bg ( преди 8 години )
Здравейте дами понеже съм ползвала продукта искам да ви кажа, че не е толкова безвреден. Щом след употреба косата оранжавее това значи, че не премахва само боята, ни и уврежда косъма. Освен това когато решите да боядисате с новия цвят той трябва да е два тона по светъл от желания цвят. Защото винаги става по тъмно. Изпращам ти една китайска поговорка ,която изпратиха и на мен... С пари можеш да купиш къща, но не и дом. С пари можеш да купиш часовник,но не и време. С пари можеш да купиш легло,но не и сън. С пари можеш да купиш книга,но не и знание. С пари можеш да купиш лекар,но не и здраве. С пари можеш да купиш положение,но не и уважение. С пари можеш да купиш кръв,но не и живот. С пари можеш да купиш секс,но не и любов. Тази китайска пословица носи щастие. Тя тръгва от Холандия. Тази пословица обиколи 8 пъти света,сега е твой ред да имаш късмет,след като веднъж си я получил,това не е шега,твоят шанс ще дойде по пощата или интернет. Изпрати по едно копие на хората ,които наистина имат нужда от късмет,и не я задържай повече от 96 часа (4 дни).Константин я получил за пръв път през 1953г. И помолил секретарката си да направи 20 копия.След 9 часа спечелил 99 милиона от лотария в неговата страна.Карлос, чиновник получил същата пословица ,но не я изпратил -след няколко дни той загубил работатат си.Няколко дни по къснопроменил отношението си, изпратил я и станал богат.През 1967г. Бруно получил същата пословица , разсмял се , не я уважил и след няколко дни синът му се разболял. После той потърсил пословицата, направил 20 копия ги разпратил. След 9 получил добри новини-синът му бил здрав и читав. Тази пословица е изпратена от мен. Преди да изминат 96 часа,ти трябва разпратиш пословицата.Твоят късмет ще дойде до 4 дни, от момента , в който получиш пословицата,ако си съгласен с с положението,изразено в нея.Това е истина. Тази пословица ти е изпратена за късмет.Шансът най после ти е пред вратата.Изпрати 20 копия до познати и роднини. След ден ще имаш добри новини!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silscc ( преди 9 години )
Довечера ще се намажа с него в момента съм поизпаднала тъмно червена боя. Целта ми е да придам естествения си цвят, който е тъмно русо. Писна ми да давам пари за боя и файда нулева след 2 измивания седи ужасно цвета. Силно се надявам след 3 процедури (така пише на опаковката) да достигна своя цвят. Вие как мислите, дали ще са ми достатъчни 3 процедури с продукта или повече ще ми трябват?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mims ( преди 9 години )
sled izpolzvaneto na tozi produkt kraishtata mi bqha kato metla naloji se da premahna okolo 10 sm ot kosata si
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
искам да попитам аз я имам мажено косата с къна черна преди 3 месеца од тогава до сега не съм я ни боядисвала ни ништо сега цеветът ми е като тъмно червено дали с този препарат ште успеям да го върнам мойо естесвен цвят благодаря :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Руми ( преди 10 години )
Да, използвах го два пъти в един ден. Бях с черна коса. Тоновете ми паднаха за отрицателно време, косата ми стана медено руса с лек риж отенък. Препоръчвам го. Само не знам как да се отърва от гадната миризма след като го използвам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
diana.toncheva.58 ( преди 10 години )
Бих искала да питам, аз не съм черна, а по светла от естествения ми цвят, дали ще има резултат?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mimi ( преди 11 години )
tata ( преди 11 години )
Az svalqh 4erna boq nanasqh preparata 6 pati ili 7 i do sredata stana kestenqva malko po tamna ot moq estestven cvqt! No naistina dosta mi se iztoshti kosata. Vaprosa mi e, sled svalqne s tozi produkt na cveta, kakvi tonove sa podhodqsti za boqdisvane? Zashtoto sega kosata mi e sharena i iskam da q oednakvq! I kam kadeto mi e po tamna s nanasqne na takav ton, dali nqma da mi se potamni tam pove4e?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
;r;r ( преди 12 години )
четири пъти сложих на черна коса, нито тон не мръдна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
slavenka98 ( преди 12 години )
Az lichno go probxax 3pati i sam mnogo dovolna.Chernoto mi padna ot tretiqt pat!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар