IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Магическо масло за вашата коса

10 март 2012 12 44

Блясък и сила събрани в едно флаконче олио

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако сте опитвали какво ли не и косата ви продължава да е изтощена и няма блясък, може би е време да изпробвате още един продукт от марка, доказала своето качество през годините. Kérastase забърка микс от няколко масла, които се грижат по перфектен начин за косата ви и улесняват стилизирането на прическата ви.

Еликсир Ултим е уникална и перфектна комбинация от 4 изключителни масла. Царевично, арганово, масло от камелия и пракакси помагат да омекотяват, подсилват и придават блясък на косата, без да я утежняват. Косата е похранена, възстановена и защитена от въздействието на околната среда. Еликсир Ултим може да бъде употребяван по много различни начини у дома или в салона, преди измиване на косата или като грижа без изплакване – за да удовлетвори потребностите на всеки тип коса.

Резултати

Възстановяване: Косата е възстановена и подсилена. Косъмът е по-устойчив и подсилен, по този начин запазва нейната красота и здравина.

Подхранване: Перфектно подхранена, косата е по-мека и по-гладка. Грижата не утежнява косата. Нещо повече, по-податлива е на оформяне и е изключително мека на допир.

Защита: Еликсир Ултим защитава косата от вредното въздействие на околната среда и по този начин запазва косата във времето.

Придаване на блясък: Косата е блестяща, сияйна и озарена. Маслата разкриват тайната на красивата коса.

За най-крехките, изтощени коси с цъфтящи връхчета пък Kerastase създаде възстановяващия двоен серум Фибер Архитект, който преобразява косата, възвръща еластичността и блясъка й. Материята на продукта заздравява и укрепва вътрешната структура на косъма, както и възстановява увредената повърхност на фибрата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Joana ( преди 12 години )
Ima li gi v Bulgariq tezi produkti nqkoi polzval li gi e?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар