IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Късата коса е отново на мода!

21 март 2012 07 15

Тенденции в късите прически за 2012

Снимка: Francesco Group

Снимка: Francesco Group

Ако сте готови за „пълна промяна" и не ви липсва смелост, защо да не започнете с прическата? Едва ли има по-бърз начин за трансформация на външния вид от това да се разделите с дългата си коса и да експериментирате със закачлива къса подстрижка. Това е и един от вариантите, бързо да възвърнете свежестта на изтощената от третирания с различни химикали коса, да се отървете от накъсаните краища и да сте в крак с модата. А и късата коса винаги маха няколко години от ЕГН-то.

Дължините до средата на ухото, на различни пластове са идеални за онези, които искат все пак да могат да играят с косата си. Ако пък не ви се застоява сутрин пред огледалото можете да се спрете на супер-къса прическа, която да разчупите с ефектен цвят.

Ще се откроявате от тълпата с къса прическа, оцветена в изобилие от нюанси, посредством техниката "тон върху тон". На късата коса й отиват всякакви тонални експерименти и особено в по-ярки цветове.

Все пак, ако се решите на подобна стъпка, намерете опитен фризьор, който да има добър поглед върху чертите на лицето ви и да ви предложи решение, което ще акцентира върху най-хубавите от тях посредством подстрижката.

Ключът към успеха е да се спрете на прическа, която да е в хармония с овала на лицето ви. Можете да комбинирайте различни тенденции, за да постигнете по-сложен и достоен за възхищение облик. Много шик изглеждат сложните структури на слоеве, плътните бретони и геометричните линии на косата.

Ако имате нужда да от вдъхновение вижте професионалните предложения в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари