IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маска за коса „10 в 1”

15 март 2012 06 06

Без отмиване с цели десет действия!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Обичате ли косата си? А как се грижите за нея? Маски, балсами, кристали, шампоани за здрав косъм и обем... какво ще кажете, ако вместо 10 продукта, ползвате само 1?

От възстановяване на увредената коса, през предпазване от цъфтеж, до уникално лесно разресване, придаване на мекота и блясък, плътност и обем, и още 5 ефекта. Това се оказа възможно за испанската Коломер Груп, собственик на марките Revlon, Orofluido, American Crew и др.

През 2011-та година Коломер Груп лансира иновативна концепция сред фризьорите в салоните за красота в Европа с първата спрей-маска без отмиване с 10 действия – Uniq. 1. Продуктът е кръстен на уникалния си ефект, съчетаващ 10 изпитани свойства:

1. Възстановяване на сухата и увредена коса;

2. Защита от наелектризиране;

3. Защита при процедури с нагряване;

4. Моментална мекота и блясък;

5. Защита на боядисани коси (с UVA и UVB филтри);

6. Улеснение при изправяне на косата;

7. Лесно разресване;

8. Дълготрайна прическа;

9. Предпазване на косъма от цъфтеж;

10. Придаване на плътност и обем.

Uniq 1 е подходящ за всякакви коси и при всякакви процедури. С изключително лека текстура е и може да се използва, както при суха и твърда, така и при по-тънка и склонна към омазняване коса. При употреба на влажна коса се впръсква директно в косата, като броят впръсквания зависи от дължината й. При изсушена коса се нанася първо върху дланите, и след като се втрие леко между тях, се нанася по дължината на косата. „Да опиташ – значи да повярваш", е мотото на Uniq 1. Защото продуктът няма нужда от друго представяне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

sunshine ( преди 11 години )
а от къде мога да си я поръчам ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Li ( преди 12 години )
sweet_blackrose83 ( преди 12 години )
Много добро представяне на маската,но след като се рекламира не трябва ли да има обявена цена??
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар