IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Природата ви обича, обичайте я и вие

19 март 2012 08 24

Грижа за кожата изцяло от естествени продукти

Снимка: Yves Rocher

Снимка: Yves Rocher

Козметичният сектор все по-активно се обръща към природата. Телата, лицата и кожата ни са ни много скъпи, затова и искаме да се грижим за тях без химии и излишни рискове. Брандът №1 за козметика във Франция (според проучване на Kantar Worldpanel 2010)- Yves Rocher създава своите продукти с много любов и уважение към природата ... и към жените.

Всичко започва през 1959 г., в селото Ла Гасии - Бретан, Северна Франция. Там г-н Ив Роше създава своите първи продукти на растителна основа – революционно постижение в света на козметиката по онова време. Те търсят начин да поддържат красотата на жените, благодарение на виталната сила на растенията, на възможността им да се регенерират, на енергията им за живот и тайните им за дълголетие.

Марката Yves Rocher държи много на натуралността на продуктите си и се отказва от ползването на генно-модифицирани организми (ГМО). Всички продукти са разработени според стриктни еко правила и не се тестват върху животни от 1989 година насам.

Макар че у нас Yves Rocher е на пазара вече 12 години, много хора още не са се възползвали от козметиката му, поради липсата на масирана реклама. Само в София има 5 магазина, а в цялата страна са пръснати около 20 щанда.

А ето и някои от най-новите продукти на лейбъла, на които си струва да обърнете специално внимание, защото освен всичко друго са и на достъпна цена:

Омекоти и най-сухата кожа с масло от карите

Този продукт има силно подхранващо и възстановяващо свойство. Кожата мигновено става по-мека, нежна и видими блестяща! Маслото е от линията на марката Expert Repair.

Моделирай тялото си с цитроси и кориандър

ОТСЛАБВАЩ SOS ДЕТОКС ГЕЛ - Интензивна терапия с изгарящ мазнините комплекс от цитруси и кориандър:

- фигурата е по-слаба и добре оформена,

- чувствате се добре в своето тяло.

СКРАБ ДЕТОКС

Удвоява действието на отслабващия SOS Детокс гел.

За да удвоите действието на отслабващия SOS Детокс гел, комбинирайте с двойно действащият микро-пилинг с бамбук:

- ексфолира и освежава кожата,

- ускорява отслабващия ефект и почиства кожата.

Отслабващият SOS Детокс гел е идеално абсорбиран, действието удвоено.

Посрещни пролетта със свежо ухание и много настроение

Moment de Bonheur е най-новото предложение на Yves Rocher в света на ароматите. Изключително нежен, ненатрапчив, свеж и цветен, парфюмът съдържа в основата си една от най-красивите рози, Rose Centifolia. Нейната рядкост и несравним аромат я превръщат в най-изтънчената роза, използвана в парфюмерията.

Ароматът ви позволява да разгърнете своята женственост и да се почувствате като истинска принцеса.

Лифтинг на лицето с едно движение

МАСКА SUPRA LIFT бързо се справя с отпуснатата кожа и бръчките.

Моделира скулите и овала на лицето. Изглажда дълбоките бръчки и незабавно озарява тена на лицето.

Резултат: Стегнати черти. Видимо сияен тен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари