IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стерилна козметика за най-чувствителната кожа

12 май 2012 07 17

Най-новото от козметичната марка Avene

Снимка: Avene

Снимка: Avene

Козметичната марка Avène отдавна е известна със своята педантичност, що се касае до грижа за кожата. Всяка изминала година брандът подобрява своите продукти и пуска нови серии, които да осигуряват максимален комфорт и защита на всеки тип кожа.

Кремовете, лосионите и емулсиите на марката са без парабени и консерванти, за да не дразнят епидермиса и да провокират нежелани алергии. А за да бъдат още по-ефективни продуктите ѝ, Avène отдава специално значение и на опаковката.

Формулирани без никакви консерванти, не е възможно да съхраним продуктите дълго време в класически туби. Няколко дни след отварянето, бактериите от околната среда или пръстите на потребителя могат да заразят състава. За първи път, нов революционен технически прогрес, позволява защита от заразяване и запазване на формулите стерилни в туба с голям обем, без консерванти.

Става въпрос за системата DEFI, Изключителна Технология за Непокътната Формула, уникална и патентована техническа гордост. Тази система на затваряне позволява отделяне на продукт, без риск от бактериално заразяване.

Лицето е изложено на редица влияния, които с времето повишават неговата чувствителност. В началото може и да сте имали по-силна кожа, но с годините тя се изнежва и става по-капризна. По тази причина Avène създаде нова гама продукти за т.нар. нетолератна кожа – кожа, която проявява бурна реакция към субстанция, ситуация, агресивни фактори (климатични условия, иритираща козметика, неподходящо почистване). Кожата е иритирана, със сърбеж, усещане за опъване. Хидролипидният филм е увреден, наблюдават се зачервявания, дори и лющене

Продуктовата гама използва специфична съставка – Парсерин - която повлиява двата компонента на нетолерантност на кожата : иритация, увреждане на кожната бариера. Кремовете са в по-удобна и по-добре защитена опаковка, с лека текстура и нежно действие. От тях можете да потърсите:

Почистващ лосион за нетолерантна кожа

и крем за нетолерантна кожа, който се продава и във варианта - обогатен крем за нетолерантна кожа.

За потребителите, които искат максимална сигурност и не страдат от нетолератна кожа, е другото ново предложение на Avène, въплътено в линията Tolerance Extreme. Продуктите ѝ предоставят абсолютна хидратация и успокояват по-нежната и чувствителна кожа.

Почистващо мляко и успокояващ хидратиращ крем

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари