IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд, Ема Стоун и Хали Бери – лицата на Revlon

19 май 2012 08 00

Трите красавиците представят новата колекция декоративна козметика на марката

Хали Бери; Снимка: Revlon

Хали Бери; Снимка: Revlon

За своята нова рекламна кампания козметичният гигант Revlon се спря на три красиви дами от Холивуд. Това са актрисите Оливия Уайлд, Ема Стоун и Хали Бери. Те са наречени глобални посланички на марката и представят декоративната козметика на козметичния бранд и по-точно неговата нова колекция пролет/лято.

Чрез този свой договор прекрасните актриси се присъединяват към усилията и филантропските начинания на Revlon. Само през последните 10 години марката е събрала повече от $ 65 милиона в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата.

До неотдавна лица на Revlon бяха други холивудски красавици, като Джесика Алба и Джесика Бийл. В миналото лица на мраката са били много звезди като Синди Крофорд, Джулиан Мур, Иман, Клаудия Шифър и др.

Оливия Уайлд; Снимка: Revlon

Въпреки, че Оливия Уайлд наскоро призна, че е в "паника" от перспективата да участието в подобна кампания, резултатът е повече от зашеметяващ, така че притесненията ѝ са били напълно излишни. Особено, когато представя сенките ColorStay 16-Hour Eyeshadow - Оливия е неземно секси със своя опушен грим на очите.

Eма Стоун; Снимка: Revlon

Новата звезда на Холивуд Ема Стоун също сияе в своята първата реклама за Revlon. Лицето ѝ е меко, нежно и с перфектен тен. Тя представя серията Lip Butter, а кораловите ѝ устни са просто неустоими.

Хали Бери; Снимка: Revlon

Ветеранът на кампанията - Хали Бери (тя е рекламно лице на марката от по-отдавна), също не отстъпва на своите колежки по сексапил, изящество и... перфектен маникюр. Този път тя рекламира новите лакове на концерна ColorStay Nail Enamel. В предишната кампания Хали беше лице на фондьотена ColorStay Aqua Foundation

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари