IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за летни прически

24 юли 2012 08 40

Няколко предложения как да оформяте косата си

Снимка: Снимка: becomegorgeous.com

Снимка: Снимка: becomegorgeous.com

Летните дни най-накрая са тук. Кога, ако не този сезон, е най-подходящото време да експериментирате с формата на косата си? И не, не е необходимо да ходите всяка седмица на фризьор за нова прическа.

Достатъчно е да оформяте косата си по интересни начини. Ето и някои предложения за красива лятна прическа, напълно постижими в домашни условия:

1. Небрежни и свободни

Оставете косата си свободно падаща, без да се стараете да намерите точното място на всеки кичур. Колкото по-небрежна е прическата, сякаш туко що ставате от леглото, толкова по-натурална и секси ще бъде визията ви. Може да направите леки вълни на косата си, но без да проличава, че е умишлено. За акцент може да сложите цвете или диадема в косата.

Снимка: becomegorgeous.com


2. Конска опашка

Вече писахме за вечната и неизлизаща от мода конска опашка. Тя е подходяща за всички поводи и идеална за горещите летни дни. Всеки сезон тя е актуална, но под различни форми. Ето и едно предложение: разделете косата си на три хоризонтални участъка, като всеки трябва да представлява малка конска опашка. Обединете опашките в едно, фиксирайки ги с много стегнат ластик.

Снимка: becomegorgeous.com

3. Вдигната коса

За да изглеждате едновременно стилно и небрежно, вдигнете косата. Това е вариант както за средна дължина коса, така и за по-дълга. Разделете косата си на произволни средно големи кичури. Сложете пяна за коса за по-добра фиксация и усукайте кичура на една страна, за да се получи „розичка“. След това захванете края на кичура с фиба в същия свят като косата ви. Накрая обединете краищата на всички кичури в едно.

Снимка: becomegorgeous.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари