IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогом бръчки и умора

30 юли 2012 11 21

Интензивна мощна подкрепа за подмладяване на кожата

Снимка: Skincode

Снимка: Skincode

Когато има слънце, дамите често забравят, че тенът състарява бързо кожата. И в стремежа си да станат всеразмерно черни, добавят фини бръчици към кожата си, видими най-вече, когато загарът изчезне.

И тъй като суетата ни кара да копнеем за вечна младост и свежа кожа, то сме в постоянното търсене на продукта, който най-добре може да се погрижи за лицето ни.

На пазара излезе нов гел-серум, който е перфектният пазител на вашата кожа. Клетъчният енергизиращ концентрат от серията „Exclusive" е интензивен подмладяващ продукт за подпомагане възстановяването на увреждания на кожата, причинени от агресори от околната среда и видимите следи на стареене. Той е подходящ за всеки тип кожа и за жени, чиято кожа може да се чувства стресирана, уморена или дехидратирана, за допълнително подсилване на ежедневния разкрасителен режим. Какъв е крайният резултат след употребата му:

- Намалява появата на фини линии и бръчки

- Подсилва синтеза на колаген

- Подобрява тонуса и гладкостта на кожата

- Хидратира в дълбочина

- Ревитализира

- Биомиметичен пилинг

- Подобрява кожната текстура

- Активира клетъчното регенериране

- Подобрява гладкостта, чистотата и блясъка на кожата

- Помага за поддържане нивото на хидратация

- Предпазва кожата от увреждания, причинявани от свободните радикали

- Помага за предпазване на кожата от преждевременно стареене

Достатъчни са няколко капки сутрин и вечер и след 6-8 седмици ще забележите удивително подобрение в лицето си – по-еластична кожа, по-малко бръчки, блясък и сияен вид.

Важни Съставки:

ACR Комплекс G2 Био-подхранващи съставки в комбинация с утра-функционални иновативни пептиди и изофлавони от соя, които подобряват вътреклетъчната комуникация и служат като предвестници за реструктурирането и възтановяването на кожата, гарантирайки безпрецедентен противобръчков ефект.

Пептид Р3 е липозомна форма на трипептид, който активира регенерирането на кожните кретки. Този пептид стимулира естествения процес на десквамация на кожата и води до нежен пилинг ефект. Като резултат тенът на кожата се избистря, тя става по-гладка, а тънките линии и пигментацията са намалени. Кожата е подмладена и изглежда по-свежа.

Витамин С-PMG се бори срещу процеса на стареене и помага за предотвратяване появата на бръчки, благодарение на своя ефект на улавяне на свободните радикали в комбинация със стимулирането на колагеновия синтез. Освен това, той спомага за минимизиране на тъмните петна.

Натриев Хиауронат притежава мощни хидратиращи и филмообразуващи свойства. Образуваният филм спомага за запазване най-важните характеристики на младата, здрава кожа като гъвкавост, еластичност и тонус.

Овлажняващата Матрица е отличен агент за поддържане влажността на кожата и спомага за запазване на кожата хидратирана за продължителен период.

Карагенаан или Червено Алгае (Водорасло) има успокояващи, хидратиращи и реструктуриращи свойства. Той покрива кожата със защитен слой или бариера срещу механични или химични увреждания.

Витамин А подпомага за подобряване тесктурата, стегнатостта и гладкостта на кожата. Също така, той е известен със способността си да поддържа здрава кожата и допринася за предпазването й от десквамация и сухота.

Витамин Е има антиоксидантен ефект и овлажняващи свойства. Подпомага блясъка на кожата и тонизира тъканите. Освен това играе важна роля за предпазване от увреждания, дължащи се на UV лъчението.

Продуктът е на швейцраската марка „Скинкод". Флаконът е  30 мл, а цената му - 97 лв. У нас ще атакува козметичния пазар през септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари