IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без бръчки дори и над 40!

11 октомври 2012 13 03

Спрете времето с новата серия на Avene

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Бръчките не прощават на никого! Слва Богу имаме 35-40 години да се нарадваме на лицето си без тях, но после...

Преди да отпразнувате своя 40-ти рожден ден се уверете, че вече имате в шкафа си козметичната серия Eluage на марката Avene.

Какво я прави толкова специална?

Тя е създадена специално, за да се погрижи за кожата ви след една определена възраст, защото тогава еластичността ѝ е драстично намаляла. Хиалуроновата киселина, която съществува в организма ни вече не се синтезира добре. Тъй като молекулата ѝ е много голяма и не може да проникне през епидермиса, трябва да се стимулира синтеза ѝ. И тук на помощ идва Eluage.

Серията против стареене съдържа фрагменти на Хиалуронова киселина с по-малко молекулно тегло, които проникват в кожата и стимулират синтеза на хиалуроновата киселина от клетките. Към това в добавка е и ретиналдехидът, който има важна регулираща роля в метаболизма на кожните клетки и стимулира синтеза на колаген и еластин. Разбира се, сред ключовите съставки е и термалната вода на Avene, която има незабавен успокояващ ефект с допълващо антиоксидантно действие.

В серията Eluage влизат:

Крем за суха и много суха кожа, в който има масло от жожоба и карите, богати на подхранващи мастни киселини. Те възвръщат на кожата нейната сияйност, жизненост, еластичност и комфорт.

Емулсия за нормална и смесена кожа с включени матиращи микросфери за жизнен и матиран тен на лицето.

Концентрат против бръчки предназначен специално за изглаждане и запълване на бръчките в засегнатите зони (бръчици „пачи крак", назолабиални гънки, бръчки около устните, челото и др.)

Очен контур – коригира бръчките и намалява торбичките и тъмните кръгове под очите, благодарение на деконгестивното действие на декстран сулфат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

prekrasna ( преди 11 години )
Momicheta, vsichki kremove na Avene sa fantastichni i si zaslujavat zenata.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 11 години )
аз ( преди 11 години )