IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отива ли ви да сте русокоса

3 февруари 2006 09 36

След като изяснихме въпроса за това на кои дами би им отивало червена коса и на кои не, ред е на бленувания от мъжете цвят- русо

Отива ли ви да сте русокоса

След като изяснихме въпроса за това на кои дами би им отивало червена коса и на кои не, ред е на бленувания от мъжете цвят- русо.

Ако отговаряте на поне две от следните условия, може би е време на преминете на „светлата“ страна:

Били сте със сравнително светла коса като дете. Ако в края на лятото косата ви е била като пшеница, това означава, че тенът на кожата ви е подходящ да станете отново руса и като голяма.

Можете да си позволите редовно поддържане. Да сте блондинка не е никак евтино. Това е най-капризният цвят и изисква постоянни грижи, за да не се стига до гротескната гледка „черни корени-руси краища“.

Не е проблем за вас да сте магнит за мъжете. Нещо мистично има в русите коси и манията на мъжете по блондинките.

Как да бъдете най-добрата блондинка

Изберете си студен нюанс на русото, ако искате да се боядисвате в къщи. Светлата коса така или иначе „стопля“ лицето. Ако си изберете „мед“ или „злато“, рискувате да се окажете не с руса, а с оранжева коса.

Избягвайте продукти за коса с алкохол. Обезцветителите и светлите бои изтощават косата. Ако към това прибавите и лак или гел за коса с алкохолно съдържание, последиците ще са катастрофални.

Оставете платината за бижутата си. Платинено русото е идеалното русо според повечето хора. Имайте предвид обаче,че много светлата коса придава леко изморен вид на лицето. По-добро решение е, ако боядисате косата си в два тона- по-топъл и по-студен.

Нека специалистите да свършат тежката работа. Ако искате да изсветлите косата си с повече от два тона, отидете на фризьор.

Подгответе се за спешни случаи. На всеки се случва да няма време и средства да отиде на фризьор когато трябва. Можете да се „спасите“, ако си купите тъмна, пепеляво руса боя за коса и с малка четка боядисате само корените си. Останете с боята не повече от три минути и изпалкнете.

Така ще отнемете от контраста между светлото и тъмното и да поотложите посещението във фризьорския салон за по-подходящ момент.

КоментариКоментари