IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Косопад ли? Стига вече!

22 октомври 2012 11 40

Дайте шанс на косата си да живне с качествени продукти и постоянна грижа

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Есента още се дърпа и не иска да настъпи съвсем, но липсата на листопад, не означава и липса на косопад! Организмът се настройва вече за по-студеното време, а и да бъдем честни – летният парад на суетата поизгори доста косите ни с всичките прически, които не се получават без маша, преса и сешоар.

Косата е като тялото – грижиш ли се добре за нея, тя ти се отблагодарява и кара хората да се обръщат след теб, запленени от нейния блясък и форма. Всички сме гледали рекламите по телевизията и сме си мечтали да имаме коси като момичетата от екрана. Да, знаем за фотошопа и другите ефекти, но такава жизненост и блясък може да се постигне, разбира се, с много упоритост и качествени продукти.

И ето  че на помощ идват салоните от италианската верига верига "Christian of Roma", които предлагат висококачествените продукти на водещите италиански марки "ALFAPARF", "ROLLAND" и "BES". Ако нямате представа къде да ги откриете, надникнете тук.

Специализирана грижа срещу косопад за дами.

Веднъж попаднали в опитните ръце на фризьорите там, ще се почувствате като истински кралици. Освен това можете да им задавате всякакви въпроси, които да ви помогнат да поддържате косата си в перфектно здраве и след като напуснете салона.

"ALFAPARF", "ROLLAND" и "BES" са марки, които отдавна се славят с качество и ефективност. Това се дължи на факта, че за техните серии продукти са използвани нанотехнологични методи, чрез които се възстановява повърхностния слой клетки на скалпа и се активира кръвообращението му.

Благодарение на това, продуктът прониква по-пълноценно в кожата на главата, хидратира, укрепва косъма, намалява косопада и ускорява растежа на нова коса. Научете повече за тях тук.

Energy шампоан, който може да получите като подарък, ако закупите лосион срещу косопад.

Освен това всеки от вас, който закупи лосион против косопад от салоните на "Christian of Roma" в цялата страна, ще получи и безплатен шампоан.

Възползвайте се от възможността да се сдобиете с този прекрасен подарък през целия месец октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Ванеса ( преди 11 години )
Няма по-хубави от италианските продукти, каквито са тези на фирмата. Поздравления и успех!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Валя ( преди 11 години )
Чудно как от 10 години използвам техните продукти и нямам никакви проблеми. Яд ме е на завистници. Аз наистина съм доволна от компетентната работа на техните фризьори и от продуктите на фирмата. Ползваме ги и аз и дъщеря ми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pantera78 ( преди 11 години )
Не знам как точно са се развили "Christian of Roma", но по времето, когато момичета разнасяха торбички по Пловдивския панаир и по офиси, използвах техен шампоан против пърхот и вместо да се махне, той се увеличи още толкова.....Не знам защо не ми се иска да им се доверя, като едно нещо не може да помогне, поне да не вреди...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Iva ( преди 11 години )
Ампулите ми помогнаха срещ косопада, да е жив и здрав създателят им :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Катерина ( преди 11 години )
Фризьорите на компанията са едни от най-добре обучените, а продуктите са от най-качествените на пазара у нас.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар