IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Точката, която оставя своя ароматен отпечатък...във всеки

2 октомври 2012 11 42

“Десените на точки са подходящи за всеки случай…” -MARC JACOBS

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Той е игрив и кръгъл, но не става за ритане! Новият парфюм на дизайнера MARC JACOBS е истинска наслада за сетивата. Нетрадиционният му дизайн се съчетва с невероятно ухание.

В мига, в който видите DOT, вие ще се влюбите в него!

DOT BY MARC JACOBS улавя очарователния оптимистичен дух на вечната изтънченост. Той е цветно създание, символ на завършеност и баланс между модерно и елегантно.

Игриво намигване, DOT не е просто име, а отражение на десен, който е вдъхновил името. Весела и оптимистична, огромната капачка с форми вдъхновени от пеперуда, играе шикозно с пропорциите. шията на флакона е обгърната със златен шал, за допълнително усещане за лукс.

Елегантно изработен от прозрачно червено стъкло, дизайнът на флакона улавя духа на марката. Обли пеперуди с различен размер, бляскава перличка в средата - изтънчени детайли в една красива творба.

Десенът на точки върху външната опаковка е изпълнен в червено и черно, за да допринесе за перфектния баланс между модерно и класическо. Малка пеперудка добява чар в златното релефно лого DOT MARC JACOBS.

Ако се питате как ухае това симпатично топче, пригответе се за един плодов букет, комбиниращ червени боровинки, сочна питая (наричана още драконов плод) и сладостта на билката орлови нокти. В сърцето си ароматът носи пристрастяващ жасмин, пречупен през енергизиращите нотки на кокосова вода и портокалов цвят. Уханието завършва с женствена база от кремава ванилия, плавей и чувствен мускус.

Неповторим аромат... казахме ви!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари