IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Усетете магията на парижката нощ

28 октомври 2012 13 59

Двата нови аромата 58 Avenue MONTAIGNE на ST Dupont ще открият пред вас лукса и класата на френския нощен живот, който се описва с думата МАГНЕТИЧЕН

Снимка: 58 Avenue MONTAIGNE  на ST Dupont

Снимка: 58 Avenue MONTAIGNE на ST Dupont

Оставете парфюма си у дома, защото тази вечер ще имате уникалния шанс да се докоснете до два неповторими аромата, представени от S.T. Dupont. Влезте в парижкия лукс, модерното общество и пространството на класата и стила, които ви предлага Авеню Монтен 58. Дори и на стотици километри далече от френските улици, вие можете да се докоснете до тях с помощта на мъжкия и дамски аромат 58 Avenue MONTAIGNE.

На този митичен адрес се намира бутикът-флагман на марката S.T. Dupont, която отбелязва своите 140 години с тези прекрасни ухания. И тъй като Париж е сърцето на модата, лейбълът иска да сподели празника и най-вече своята класа с всички нас.

Как ще стане това?

Когато работната седмица приключи идва времето за забавления. В София не е трудно да се ориентираш къде да отидеш, защото култовите заведения не са тайна за никого. И точно там S.T. Dupont пожела да ви докосне със своите нежни и магнетични ухания.

На 3 ноември след 23.00 ч всички гости на клубовете TIFFANY, MASCARA и CULTURE BEAT ще могат да тестват ароматите и да получат тяхната парфюмна мостра. Не пропускайте уникалната възможност да привлечете вниманието на другия пол.

За Дамите – стилен и омайващ: Малина, Касис, Жасмин и Пачули.Жените, осмелили се да сложат този аромат, излъчват неповторима женственост и обаяние. А събота вечер е вечер за лов! Покажете на мъжете, кой всъщност е хищникът!

Как ще отвърнат на „атаката" те? Внимавайте, защото мъжете вече не са глупави и сред оръжията им за съблазняване също присъства по един 58 Avenue MONTAIGNE . А какво представлява той, ще ви разкажем следващия път.

Събота вечер TIFFANY, MASCARA и CULTURE BEAT ви очакват, за да ви разкрият света на 58 Avenue MONTAIGNE !

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Някой си ( преди 11 години )
Какво ще рече това,,лейбълът"-малко информация или превод за простосмъртните българи не посещавали на времето езикови забавачки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар