IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еуфория на сетивата

9 ноември 2012 09 34

Силната жена, ухаеща на Euphoria, знае как да впечатли и спечели внимание

Снимка: Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Огън, страст, копнеж, емоция, свобода, вулкан – това са думите, които изникват в съзнанието на всеки, сблъскал се с новия аромат на Calvin Klein euphoria. Женствената и изкусителна Лара Стоун е рекламно лице на парфюма, а нейната чувственост е повече от заразяваща.

Самият аромат съдържа в себе си ориенталски микс, който е подходящ за всеки тип кожа и определено води до пристрастяване. Жената, която носи уханието euphoria, е силна, магнетична и излъчва класа и съблазън.

В структурата си парфюмът съдържа:

ВРЪХ:нар, американска слива, богати зелени нотки

Върховите нотки избухват с уханието на нар, сочна американска слива и богати зелени нюанси, които грабват сетивата.

Снимка: Calvin Klein

СЪРЦЕ:утринен лотос, магнолия чампака, черна орхидея

Сърцевината създава мистериозно и омайващо усещане чрез богатото ухание на черна орхидея, утринен лотос и чувствени цветове магнолия чампака.

ОСНОВА:течна амбра, черна виолетка, ухание на крем, махагон

В основата на аромата се крие дълготрайният подпис на секси уханието на течна амбра и махагон в комбинация с интригуващата страст на черна виолетка, чувствен мускус и пристрастяващо ухание на крем.

Euphoria се отличава с интересен дизайн на флакона, който е не само красив, но и удобен за хващане. Той по естествен начин се вписва в дамската ръка. Аметистовият нюанс на течността прозира през стъкло, обгърнато от красива алуминиева черупка. Правоъгълната капачка е запазеният знак на calvin klein. Вашият запазен знак е : самоувереност и сексапил. Подични го и провокирай неговата еуфория с ... euphoria

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари