IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гладка кожа, перфектен тен и сияйна кожа - без фотошоп

17 ноември 2012 08 53

Всичко това е постижимо с продуктите на Avene

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Омръзна ли ви да слушате думата „хидратация"? Вероятно отговорът е „да", но тя е ключът към здравата и енергична кожа. Зимата не прощава на лицето ви, затова пригответе се стоически да слушате отново и отново как трябва да го предпазите от изсушаване.

Освен това трябва да го предпазите и от образуването на петна, бръчки и куп други „грозотии", които ви карат да не харесвате това, което виждате в огледалото.

Експертът по хидратация и справяне с чувствителна кожа е Avene. Козметичната марка отдавна е известна на родния пазар, заради своя термална вода, която е в основата на всички продукти на лейбъла. Avene набляга силно на проблемната кожа и тази със свръхчувствителност, защото тя лесно проявява алергии. Тази година марката се бори усилено и с пигментацията, представяйки на пазара два продукта – олекотен и по-богат крем, които коригират хиперпигментациите, предотвратява появата и уеднаквява тена.

D-Pigment Лек крем

Той се отличава с три активни съставки с допълващо се действие:

Депигментиращо: Меланид, ексклузивна съставка, с прицелен депигментиращ ефект, намалява синтеза на меланин до оптимално ниво.

Изсветляващо: Ретиналдехид, активен прекурсор на витамин А, допълва депигментиращото действие, като стимулира клетъчното обновяване, улесняващо отстраняването на клетките, изпълнени с меланин.

Антиоксидантно: Пре-токоферил, фотостабилен прекурсор на Витамин Е, с мощно антиоксидантно действие, предотвратява стимулирането на синтеза на меланин.

Успокояващо: обогатен с термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна.

Кремът естествено е без парабени, без ароматизатори. Тий е предназначен за нормална към смесена чувствителна кожа.

Снимка: Avene

D-Pigment Обогатен крем

Има същите действия, както и по-лекия си вариант, само че той е предназначен за суха към много суха кожа с хиперпигментации.

Малко хора знаят, че Avene предлага и продукти от декоративната козметика. А един от тях е пудрата-палитра COUVRANCE.

Тя е много специален продукт и се различава от обикновените пудри. Нейната комбинация от естествени нюанси позволява матиране, фиксиране или подчертаване на грима. Няма ароматизатори, консерванти и парабени.

Пудра БЛЯСЪК. Снимка: Avene

 

Пудрата се предлага в три палитри – Прозрачна, Бронзова и Блясък.
Сред най-големите ѝ достойнства са високата ѝ степен на покритие – устойчива на вода, пот и търкане.

А ето и кога да използвате всяка от палитрите:

- Прозрачната палитра с прозрачни нюанси матира тена или фиксира грима на светлата кожа.

- Палитрата Блясък фиксира грима на светлата кожа, подчертава тена на матовата кожа и придава здрав вид на зрялата кожа.

- Бронзовата палитра със златни нюанси придава много естествен загар и подчертава грима.

И нека всички очи се обърнат след вас...

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари