IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изтощена коса? Не и моята!

20 ноември 2012 12 55

Серия козметични продукти решава проблемите като с магическа пръчка

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Имате къдрава коса, а искате да е права. Или обратното! И за да харесвате това, което виждате в огледалото, почти ежедневно използвате сешоара, пресата или машата. Всичко това, обаче се отразява доста зле на косата. Тя изтънява, гори (особено в краищата), къса се и дори след всички процедури по нейното оформяне, пак не я харесвате.

Край на драмите с изтощената коса! На пазара вече е линията Repair представена от MATRIX. Серията грижа за косата, която се справя с предизвикателствата и на 3-те типа изтощена коса:

1. В следствие на използването на топлинни уреди (маша, преса),

2. В следствие на външни агресии (УВ лъчи, замърсаване),

3. В следствие на химични процедури (боядисване, изсветляване, трайно къдрене и изправяне).

Според анкета на Matrix, направена през 2010г. и анкета Allure Experts Hair Care, Март 2011: Над 74%* от жените смятат, че тяхната коса в някаква степен е изтощена. 36%** от жените смятат, че имат цъфтящи краища. Допълнително 18%** определят косата си, като накъсваща се.

Repair се бори успешно с всички тези предизвикателства, възстановява косъма отвътре и го полира отвън. Резултат: силна, реконструирана, устойчива и блестяща коса. Подходяща е както за фина, така и за плътна изтощена коса. Грижи се за боядисаната коса.

А ето и кои са вълшебните продукти от серията Repair

Шампоан за коса Total Results Repair

Почистваща и възстановяваща формула с обилна пяна. Увеличава силата и блясъка на косата. Грижи се за боядисаната коса.

Балсам за коса Total Results Repair

Осигурява подхранваща сила и блясък. Възстановява увредените кичури. Възстановява косъма отвътре и го полира отвън. Подходящ за боядисана коса.

 

Интензивна маска за коса Total Results Repair

Осигурява интензивно подхранване и блясък на косата. Възстановява косъма и предпазва от бъдещи накъсвания. Подходяща за боядисана коса.

 

Еликсир за коса Total Results Repair Break Fix

Моментално възстановява накъсващите се кичури. Предпазва от бъдещи накъсвания . Помага да възстанови изтощената коса.Грижи се за боядисаната коса

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

sisi ( преди 11 години )