IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани пуска колекция лак за нокти

10 октомври 2013 07 30

O.P.I. обяви, че през 2014г. ще лансира лимитирана колекция лак за нокти Gwen Stefani Collection

Гуен Стефани, Снимка: smartologie.com

Гуен Стефани, Снимка: smartologie.com

Световноизвестният бранд за лак за нокти и козметика за ръце O.P.I.

ще стартира следващата 2014 г. с нова колаборация с една от любимите ни звезди – Гуен Стефани. Седемте нови лимитирани нюанса включват емблематичния за устните на Гуен червен цвят, както и полуматирани златни и черни цветове и лак с огледален хром ефект в комбинация със специална база за нокти. Това ще бъдат забележителни цветове с революционни покрития.

Характерни са имената на седемте нови нюанса, които са типични за стила на певицата: Hey, Baby, I Sing In Color, Love.Angel.Music.Baby. (това е името на модната марка на Гуен), 4 In The Morning, In True Stefani Fashion, Push and Shove, Over&Over A-Gwen.

Инспирирана от изложбата в Costume Institute Gala на тема „Punk: Chaos to Couture“ 2013 в нюйоркския Музей на изкуствата „Метрополитън“ изпълнителният директор на O.P.I. Сузи Вайш-Фишман е решила да създаде колекция от лакове в чест на ролята на музиката като основен фактор на влияние за развитието на модата. С опита си като певица, композитор и дизайнер Гуен Стефани е личност, с която всеки би искал да си сътрудничи. Известна със своите червени устни като нейна запазена марка, смелият грим и декорация на ноктите си, Гуен използва аксесоарите на красотата, за да изрази стила си най-добре.


Гуен Стефани – Снимка: lifestylelooks.tumblr.com

Оттенъкът Over&Over A-Gwen разбира се, ще е подписът на певицата и ще се предлага в комплект с камъни Swarovski, който включва черни кристали, сребърни и златни шипове, квадратни и кръгли камъни за създаване на неповторим дизайн и лепило за лесно нанасяне на декорацията. Love.Angel.Music.Baby. и 4 In The Morning са с полуматиран финиш и са предназначени да се нанасят без топлак. Push and Shove създава специално хром покритие и също се нанася без топ лак, но изисква специална база. Колекцията включва два лака с блестящо покритие и един с блестящи частици – Hey, Baby, I Sing In Color и In True Stefani Fashion.

Можем да се съгласим, че Гуен Стефани е създала колекция, която е толкова харизматична, дръзка и драматична като самата нея. Натурални цветове, емблематичен червен тон, камъни, матиращо и хром покритие – звездата комбинира ефектно елементи от висшата мода с последните иновации в маникюра с детайли от стрийт модата.

С трепет очакваме началото на 2014 година, за да се докоснем до стила на Гуен Стефани и да попием от нейната креативност и енергичност чрез нейната визия за нестандартен дизайн на маникюра ни.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари