IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви крачета

2 март 2007 10 07

Ексфолиране, упражнения и правилно хранене ще ви помогнат да посрещнете пролетта с идеални крака

Красиви крачета

И на вас ли ви се иска вече да захвърлите високите ботуши и да обуете елегантни обувки? Трябва да потърпим още месец преди да се стопли окончателно и да покажем красивите си крачета на света.

Този месец е абсолютно достатъчен да се погрижите за краката си така, че после всички да се обръщат след вас. Само няколко стъпки и малко усилие се изисква.

Тонизиране

Красивите крака са стегнатите крака. И не говорим само за бедрата, а за целите крака – от изящен глезен през добре оформени прасци до изваяни бедра.

Ако не сте били много активни в упражненията през зимата, сега е време да направите лека промяна в хранителния ви режим и да наблегнете на специалните упражнения за крака.

Скачането на въже е също много удобен начин за стягане на долната част на тялото, само не забравяйте спортния сутиен.

Чистота

Хладното време е подходящо за експериментиране с нови видове епилация. Ако никога не сте ползвали кола маска или пък епилатор, време е да започнете сега.

Съвсем нормално е при първите пъти кожата ви да реагира малко по-силно, да се появят пъпчици или зачервяване. Но понеже все още е рано за поли и голи крака, имате достатъчно време да намерите вашия начин за епилация, така че после да не ви се налага в най-горещите дни да ходите с панталон.

Грижа

Поглезете краката си с професионален педикюр, нов ексфолиращ гел и хидратация. Ще се почувствате така, сякаш стъпвате по облаците.

Обувки

Съвсем нормално е да започнете новия сезон с нови обувки. Няма да е нормално обаче, ако пожертвате комфорта си за сметка на модните тенденции.

Когато избирате обувки, не забравяйте да премерите и двете обувки в магазина, за да се уверите, че са ви удобни и се чувствате стабилно на тях, както и да давате почивка на краката си поне един ден в седмицата.

КоментариКоментари