IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момчета, балсамът за устни не е червило

15 декември 2007 09 23

Пореден опит да накараме мъжете да се грижат за кожата на лицето си през зимата. Този път ще успеем

Момчета, балсамът за устни не е червило

Студено е вече, духа вятър и вали сняг. Зима с една дума. Изпотрепахме се да даваме съвети на момичетата как да са във форма през цялата зима, да се грижат за кожата си, за да са все така нежни и приятно ухаещи.

Дойде ред и на съветите за мъже, още повече, че броят на напуканите от студа мъжки устни започна да расте лавинообразно, което си е направо стряскащо.

Вижте сега, момчета. Облизването на устните само влошава положението. Кожата на устните е много тънка, няма мастни жлези, които да я предпазват и крайния резултат е изпръхнали, напукани, нацепени и болящи устни.

А да, и ужасно неприятни за целуване.

Както чудесно знаете, на света съществуват балсами за устни и кремове,с чиято помощ много лесно ще решите проблема с напуканите устни.

Не бързайте да се мръщите веднага. Никой не ви кара да си купувате от онези в розовите опаковки, с мирис на ягодка и лек червен оттенък.

Има достатъчно (ние се сещаме поне за пет различни марки) балсамчета за устни, които стават за мъже.

Нямат мирис, нямат вкус, само овлажняват устните. И не, не приличат на червило, няма нищо общо.

Даже и опаковките им са съвсем семпли.

Освен това никой не е казал, че трябва да си слагате балсама за устните в почивката на мача, между две бири.

Достатъчно е да го ползвате сутрин и по някое време през деня. Три-четири нанасяния дневно са напълно ок.

Има и малки кутийки балсам, които се нанасят с пръст, така че можете да избегнете червилоподобните продукти, ако чак пък толкова ви стряскат.

И последно, преди да отидете до аптеката. Не забравяйте да мажете ръцете си с крем, защото е ужасно неприятно ухаещата и нежна женска кожа да бъде докосвана от груби ръце. Честно.

КоментариКоментари