IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шоколадова приказка за вашата кожа

29 януари 2008 10 11

Какаови козметични продукти са идеални за зимата. Добрата новина е, че от тях не се пълнее

Шоколадова приказка за вашата кожа

Един от най-популярните подаръци за Деня на влюбените, е шоколадът. Дори да празнувате нещо друго, сладкото вълшебство винаги е страхотна изненада, която ви кара да се усмихвате.

Винаги има уловка при вкусните и приятни неща – шоколадът лесно може да увеличи теглото ви, ако прекалявате с него. Това не значи обаче, че не е полезен за вашата кожа.

Всъщност „шоколадовите“ козметични продукти са идеални за зимата и не са нововъведение. Какаото в тях прави чудеса с кожата ви – хидратира я, стяга порите и нежно изглажда бръчките.

Най-добре е следващият път, в който ви налегне глад за сладко и надвисне опасност над перфектното ви тегло, да посегнете към крем за тяло с какао.

Сега ще ви дадем някои идеи за козметика с аромат на шоколад, които са адски полезни. Освен това нежният им мирис отпуска и създава усещане за уют и топлина.

Шоколадова целувка

Балсам за устни с какаов вкус ще ви превърне в неустоима съблазнителка. Пък и той подхранва тънката кожа на устните и я прави кадифено мека, особено в комбинация с бадемово масло.

Е, трудно ще свикнете да не се облизвате, но поне балсамът е без захар.

Какаови нощи

Вълнуващият аромат на вашето тяло хем ще подлуди мъжа в леглото ви, хем след бурна игра ще ви успокои и приспи. Козметика за баня с какао е страхотен начин да постигнете този ефект.

Тя ще накара кожата ви да заблести, освен това задържа влагата в нея и забавя стареенето й, защото съдържа голяма доза антиоксиданти.

Потърсете не само душ-гел, но и балончета за вана или мек сапун. Когато ароматът на нежната пяна ви обгърне, ще усетите истинска спа атмосфера в собствения си дом.

А ексфолиант за тяло с какаови частици ще ви накара да се почувствате като преродени. Той леко отстранява мъртвите клетки и ускорява регенериращите способности на кожата.

Гладка като шоколад

Лесно ще се отървете от „портокаловата“ кожа с помощта на антицелулитни продукти, обогатени с какаови частици. Те буквално ще разтопят неравностите под кожата, които ви създават проблеми през лятото.

Какаовата козметика спомага за освобождаване на ендорфини, които подобряват настроението, но и измъкват тялото ни от лапите на подкожните мазнини.

Не знаем за вас, но на нас ни потекоха лигите.

Вие обаче можете да си подарите и уникално изживяване – масаж с шоколад, при това за двама.

Няма по-страхотен подарък за Свети Валентин, нали? А става и за всеки друг празник.

КоментариКоментари