IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни коси

25 февруари 2008 08 35

Нов сезон – нов имидж. Става лесно, когато викнеш на помощ удължителите за коса

Пролетни коси

Всеки сезон идва с новите тенденции в грима, дрехите и прическите. Тази пролет трябва да се подготвите за обемни, богати и интересни прически, с преливащи се цветове.

Няма страшно, дори да не можете да се похвалите с обемна коса. На помощ можете да викнете, така де, да вземете удължители за коса.

Не се мръщете, времето на грозно изглеждащите удължения за коса мина.

Новите продукти за удължаване на коса, достъпни за всеки салон в България са от 100% естествен косъм, лесни са за поставяне и поддръжка, и най-важното – имат абсолютно естествен вид.

Сливането им със собствената коса е напълно незабележимо, тъй като разнообразието от цветове и комбинации от цветове е невероятно голямо.

Допълнителните кичури вече се използват много повече за придаване на обем, отколкото за удължаване на косата.

Поставете и дискретни удължители за мигли и нокти и ще се почуствате наистина подновена, различна и специална.

Как да го постигнем на практика:

Единият вариант е да се остaвите в ръцете на професионален коафьор, който да постави и поддържа удълженията, когато вие желаете.

Другият вариант е за по-смелите и по-сръчните - Clip-in удължения ( от английски ‘защипи’). Те се прикрепят с помощта на шнолки и са лесен, бърз и значително по-евтин начин за удължаване на коса.

И в двата случая трябва да знаете много добре предварително какво искате да постигнете. Удълженията не трябва непременно да са дълги до кръста, напротив, много по-ефектни и стилни са когато са нормална дължина, за да не се забелязват от километър.

Дали с отделни кичури или цели редове коса, можете да придадете обем на цялата коса, да удължите само част (например бретона) или да обогатите косата си с нови цветове или оттенъци.

Този сезон ключовите думи за косата са асиметрия и анархия. Криви бретони, асиметрично оцветени коси, различни дължини отляво и отдясно...

Всичко това можете да постигнете с удълженията за коса. С тях ще можете бързо да се върнете към дългата си коса от предния сезон или да носите дръзките цветове само когато решите да бъдете различна или да спечелите завистта на приятелите си.

CLIP-IN удълженията позволяват да носите дори различен бретон само за партито, на което искате да привлечете вниманието на определен човек. Ефектът е невероятен!

Експериментирайте и няма да съжалявате.

Tialoto.bg ви препоръчва да опитате продуктите на EXTEND ( 02/ 925 10 55, www.extend-bg.com )

1. CLIP-IN удължение 50см – 380.00лв, 100% естествен косъм, козметика и аксесоари за удължена коса

2. Eyelure удължители за мигли 15.00лв

КоментариКоментари