IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един крем и 3 пъти по-голям бюст само за месец!

9 ноември 2011 07 59

Чудесата продъжават. Сега пък чудодеен серум увеличава гръдната обиколка само за месец

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Покрай всички иновации на козметичния пазар напоследък, май д-р Енчев ще трябва да си търси нова работа, въпреки агресивните си рекламни кампании.

Искате по-голям бюст? Забравете пластичните операции! Вече може да го постигнете само за месец с помощта на едно ново изобретение, което се превърна в хит на пазара в Обединеното кралство.

Става въпрос за революционнен серум за тяло, който за четири седмици увеличава гръдната обиколка с близо ¾ (три четвърти!) от размера на чашката на сутиена.

Препаратът "Bust Fix" определен като "корекция на бюста в епруветка", стимулира формирането и натрупването на естествени мастни клетки в гърдите и по този начин увеличава размера им.

Е, при такава реклама изобщо не е чудно, че продуктът се разграбва със завидна скорост

все пак желаещите да уголемят бюста си изобщо не са малко. Само за две седмици са продадени над 100 000 туби от новия продукт!

Учените обясняват, че Bust Fix включва съединение, извлечено от кожата на плода мангостан, което стимулира производството на мастни киселини в гръдните тъкани.

 Съставката също уголемява до 100 пъти размера на вече съществуващите мастни клетки.

Тестове, направени от дерматолози, са показали, че за пет часа "Bust Fix" увеличава с 57 процента производството на мастни киселини - процес, известен като липогенеза.

Звучи повече от интригуващо и то на доста приемлива цена – серумът може да бъде ваш срещу 16-17 лири... За три пъти по-големи гърди, си заслужава напълно, но дали работи?

Автор - снимка

КоментариКоментари

mimsityo _we ( преди 11 години )
офф-- и аз искам да си уголемя гърдите!! От диетата от Б станах А !!! на 13 съм... моля кажете дали крема ще ми помогне ;dd скайпа ми е инка_7772 {на ае}
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Студентка ( преди 12 години )
Аз живея в Лондон и го купих преди около 2 месеца, но използвах само една опаковка, а по принцип една опаковка стига за околло месец 2 пъти мазане на ден. Според мен има разлика, не е някакво чудо, но се забелязва. Моите гърди са Б-Ц чашка след отслабване. Преди бях Д. И ми трябваше нещо, което по-скоро да върне тонуса на гърдите.От крема изглеждат някак си по-плътни и може би леко повдигнати. Когато четох в нета коментарите на англичанките, повечето пишеха че работи именно в такива случаи. Не за хора с чашка А и надолу. Пълното име на крема е NipFab Bust Fix Plumping Treatment. Струваше 16 паунда някъде в Boots. Там можете да видите и коментарите за него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
denity_k ( преди 12 години )
Хах, един път "три четвърти" после "три пъти"..мааай математиката нещо не ви работи.. :D За увечеличение 3/4 може и да се съглася, че е възможно, щом само с масажи дори се постига подобен ефект(личен опит), ноо за 3 пъти - тук вече ми звучи смехотворно..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dh41 ( преди 12 години )
Момичета, не се подлъгвайте по тези евтини номера и обещания за уголемяване на бюста! От личен опит мога да кажа, че кремът НЕ действа!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
fitmiska ( преди 12 години )
Бъдете естествени бееее, пък и това нещо ще проработи на куково лято....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
gigadek ( преди 12 години )
senorita_1234 ( преди 12 години )
Mersi..;)..ami..nadejdata..umira..posledna..xaxa..dano..ne..stane..tova.s.uvisvaneto...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 12 години )
Напиши в google Bust Fix и online shopping и ще ти илязат... ама вие мислите ли, че това е вярно? И полезно ли е изобщо - такава манипулация на гърсите и такива промени само за месец... намирисва ми на увисване...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
senorita_1234 ( преди 12 години )
dobre..de..kachete.sait..ot..koito..mojem..da.si.poruchame..produkta.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар