IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лифтинг на гласните струни всява респект

18 септември 2012 14 40

Бизнесмени искат да подсилят гласа си за по-голям авторитет

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Естетическите процедури отдавна не са запазена марка на дамите, макар че нежният пол е по-изобретателен в това да измисля места по тялото си, нуждаещи се от корекция.

До преди години на никой не би му хрумнало да променя гласа си от суета, но ето, че сега операцията на гласните струни е истински хит. От нея се възползват най-вече бизнесмени, които искат да придобият по-голям авторитет с младежки и силен глас, пише Daily Mail.

Манипулацията се нарича лифтинг на гласните струни и повдига доста самочувствието на господата, твърдят специалистите по уши, нос и гърло. След нея гласът се „подмладява", придобива по-голяма плътност. Много от британците продължават да работят и след пенсионна възраст, което е причина да търсят начин да запазят положението си, дори и лягайки под скалпела.

Какво представлява този лифтинг?

В гласните струни се инжектира колаген или стомашна мазнина. За предпочитане е второто, тъй като първото вещество може да предизвика втвърдяване на гласните струни. В Америка има и специален гумен гел, който връща еластичността на гласните струни. Той е измислен от хирурзите Робърт Лангър и Стивън Зайтелс. Вторият е мъжът, на когото се довери британската звезда Адел, когато остана без глас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

dqvola ( преди 11 години )
интересувам се от лифтин на гласните струни какво представлява колко струва дали може да се направи така че като ти променят да можеш да пееш специално да се промени за да може човек да пее
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар