IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Терапия за подмладяване с кръв

19 октомври 2012 06 40

Напълно в духа на така нашумелите вампири – подмладяване с кръв

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Милиони хора по света са обсебени от идеята да останат завинаги млади. Извор на вечна младост обаче не съществува. За сметка на това пластичната хирургия и козметичните компании всеки ден предлагат нови, по-адекватни, а понякога дори ексцентрични методи за подмладяване.

Такъв необичаен и странен метод е инжектирането на кръв в лицето. Според актьора Рупърт Еверет, който във времето опитвал всички възможни процедури, това е най-ефикасният начин за подмладияване.

Терапията с кръв е напълно натурално лечение, което заздравява кожата на лицето и прикрива следите на времето. Тя се извършва като в желаните зони се инжектират кръвни дози. Кръвта за процедурата се взима предварително от пациента.

Инжекциите с кръв са много по-добри от ботокса и ефектът при тях трае около една година. Самата процедура отнема само 20 минути. При нея не се появяват отоци или синини. Обемът на кожата се увеличава постепенно в рамките на няколко седмици, появява се нов колаген и кръвоносните съдове се развиват. Пълният ефект от процедурата се наблюдава след две до три седмици.

Ползите от инжектиране на кръв:

- използва се напълно натурален продукт – собствената кръв на пациента;

- регенериране на клетките;

- не се наблюдават отоци, синини или алергични реакции;

- терапията може да се използва не само в зоната на лицето, но и в други части на тялото без странични ефекти;

- подходящо за жени и за мъже;

- дълготрайни резултати;

Кръвта, взета от пациента се обработва преди процедурата, като се разделят тромбоцитите от червените кръвни клетки. Тромбоцитите се смесват с фибринова смес. Лекарят инжектира с около 20% повече смес в желаната зона, за да добие пациентът реална представа как ще изглежда. Излишъкът от кръвта изчезва за един ден. Няколко седмици по-късно и фибриновата смес се разгражда и се получава крайният резултат.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

minka_ilieva69@abv.b ( преди 11 години )
Kade se izvar6vat tezi proceduri i kakva e cenata?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар