IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На мода ли са още Барбитата?

14 ноември 2012 15 40

Една млада украинка се подлага на куп пластични операции, за да заприлича на кукла

Снимка: сп. V

Снимка: сп. V

Млада украинка разбуни духовете в Америка, след като се превърна в истинска кукла Барби. 21-годишната Валерия Лукянова стана интернет сензация с пускането на видеото ѝ в мрежата на Youtube. В него тя показва резултата от пластичните операции, с помощта на които се превръща в популярната играчка за момиченца.

„Постижението" ѝ е забелязано и от списание „V", което ѝ отделя специално място в последния си брой, кръстен „Момичешка сила".

Валерия се гордее с новата си визия и показва огромно самочувствие. Тя се нарича „най-известната рускиня, която е завладяла руско говорящото интернет пространство".

Специално за своите фенове, тя издава какъв е ежедневният ѝ режим. „Сутрин работя върху лицето си и си правя масаж. След това прекарвам известно време в интернет. Медитирам и пътувам из астралното си тяло, а после отивам във фитнеса. Разхождам се с най-добрата си приятелка и вече идва време да приготвя вечеря на човека, когото обичам. Отново влизам в интернет, чета и медитирам и си лягам", разказва момичето.

Много от виделите клипчето ѝ в интернет, са били скептични относно истината за визията ѝ. Те си мислели,че това е просто фотошоп. Редакторите от сп. „V" се мотивират да намерят русия феномен, което се оказва доста сложно.

„Нашият източник ни заяви, че Тайните служби на Украйна също следят дейността на мис Лукянова. Предупреди ни да бъдем внимателни", споделиха от екипа на медията.

Духовното име на Валерия е Амату. Тя разказва още, че по професия е учител в училището за „влизане и излизане на духа от тялото", което е международно и в него студентите се учат как да напускат физическата си обвивка и да обикалят планетата и вселената.

„Знам, че това е бъдещето на човечеството", заявява на финал украинката.

Вижте приликите ѝ с Барби, като разгледате галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари