IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пищно дупе с помощта на собствени мазнини

29 януари 2013 07 40

Броят на процедурите за инжектиране на мазнини изпреварва броя на липосукциите

Много жени искат дупе като на Дженифер Лопес; Снимка: Reuters

Много жени искат дупе като на Дженифер Лопес; Снимка: Reuters

Нова тенденция в хирургичните интервенции набира стремителна скорост. Все повече жени във Великобритания са изкушени от идеята да имат пищни извивки на дупето като Дженифър Лопес или Ким Кардашян. Данните от Острова показват, че новата процедура на инжектиране на мазнини задминава по брой дори липосукцията.

Козметичните хирурзи потвърждават, че жените все повече прибягват до интервенции за уголемяване на дадена област от тялото си. Обикновено те предпочитат операцията да се извърши с техни мазнини, които се взимат от дадено място и се прехвърлят на друго. Най-предпочитани области за „запълване“ и придаване на по-голяма плътност са бедрата, дупето, гърдите и лицето.

Според хирурзи инжектирането на мазнини е все по-предпочитано от клиентите като сравнително по-безопасен метод. Много жени се притесняват заради скандалите с дефектните импланти за гърди или пък противоречивите слухове за някои ботокс пълнители. Това кара много дами да се замислят и да решат да се подложат на операция, в която се използват единствено мазнини от тяхното собствено тяло.

Като цяло се наблюдава спад в операциите за уголемяване на бюста, което се дължи най-вече на скандалите около имплантите, пише вестник Daily Mail. Според пластичния хирург Майкъл Кадиер методът с инжектирането на мазнини съществува от 70 години, но техниките днес са значително по-добри.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Лидия ( преди 11 години )
Безоперативно вижте как:***.kallisti.bghttp://***.facebook.com/***.kallisti.bg?fref=ts
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар