IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сетне: импланти за устни

3 октомври 2008 10 31

PermaLip дава траен и естетичен резултат

Вече има импланти за устни. Снимка: Джей и Ди Медикалс

Вече има импланти за устни. Снимка: Джей и Ди Медикалс

Май само на Анджелина Джоли не й е минавало през ума да си уголемява устните.

За разлика от нея, повечето жени мечтаят за плътни и добре подчертани устни, които досега можеха да се постигнат по два начина – с временни и постоянни филъри.

Временните филъри, най-често хиалуронова киселина, имат, то си личи от името – временен ефект, който се запазва само за няколко месеца, а самите процедури често пъти са болезнени, скъпи и най-важното...изискват многократна повтаряемост, за да имате желаният резултат.

Постоянните инжектируеми филъри, най-често на основата на животински колаген пък често крият риск от получаването на един не много красив асиметричен вид на устните, който не може да се коригира.

Дори не искаме и да споменаваме за изключително опасното, вредно и забранено директно инжектиране на течен силикон, който свободно мигрира из устните ви.

Сега вече има абсолютно нов метод за увеличаване на устните, който се прилага успешно и в България.

Говорим за новите импланти (да, да, импланти са) PermaLip, които се внасят от Дже и Ди Медикалс.

PermaLip e перманентен силиконов имплант за уголемяването на устните и подчертаването на техния контур.

Той е резултат от комбинация на всички съществуващи техники и задълбочени проучвания.

PermaLip притежава СЕ знак и се предлага в различни дължини и дебелини, в зависимост от индивидуалните ви желания и анатомични особености.

PermaLip е мек, капсулиран силикон който запазва обема си и не може да се скъса или изтече.

Стеснен е в двата си края, което му позволява да прилегне естествено към контурите на устните.

Гъвкавостта на силикона определя постигането на оптимални резултати и следва естествените извивки на устните – предимства, които не могат да бъдат постигнати чрез инжектирането на филъри.

Операцията по поставянето трае 30 минути. Прави се с местна упойка, с малък разрез, през който се вкарва импланта и може да си тръгнете веднага след операцията.

Ще трябва да си почивате само в деня на процедурата и около седмица след това да спазвате режима на живот, предписан ви от лекаря.

В допълнение към всичко това, PermaLip може да бъде отстранен безпроблемно по всяко време (но само от специалист), ако промените решението си.

Както вече ви казахме, имплантите се внасят у нас от Дже и Ди Медикалс, а в кои клиники вече го поставят, можете да разберете от сайта на фирмата.

Такива импланти вече имат и три от читателките на Tialoto.bg. Очаквайте скоро подробности за операциите им, както и снимки на новите им устни.

КоментариКоментари