IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбена украса за смели младоженци

29 май 2012 08 10

Покажете му индиректно кой ще командва оттук нататък

Снимка: eliteweddinglooks.com

Снимка: eliteweddinglooks.com

Сватбата е денят, който всяка млада жена чака. Тогава я обзема абсолютна паника и иска да контролира всичко до последния детайл. Не само роклята и прическата на булката са важни, а и украсата на ресторанта, църквата, колата....

А какво е сватба без ефектна, сватбена торта?

Така или иначе повечето торти за този специален повод са по-скоро красиви, отколкото вкусни и често те са претруфени с всякакви декорации, които провокират възхищението на гостите.

Може обаче не само да ги удивите с красотата на вашата сладка изненада, а и да ги разсмеете. По-смелите сладкари са измайсторили интересни фигурки на булката и младоженеца – типични за всяка сватбена торта – които са меко казано нетипични. Булката е хванала мъжа си за врата, преследва го и дори се е запасил а с пушка, за да не си и помисля да избяга.

Можете да намекнете на вашата половинка кой е шефът у дома с една малко сладка декорация.

Разгледайте галерията ни и мислете нетрадиционно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Лора ( преди 11 години )
ахахаха супер смешни са, твърдо съм за. За моята сватба избирахме идеи от тези http://artandblog.com/artandblog/?p=199 и падна голям смях, когато гостите видяха тортата. За момент имаше повече снимки за нея, отколкото за нас :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар