IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси мацките, които могат да ти изпият кръвта

1 март 2013 11 40

Вампирските сериали изобилстват не само с красиви мъже, а и с невероятни дами

Снимка: the-vampirediaries.com

Снимка: the-vampirediaries.com

Вампирите превзеха екрана и книжния пазар, това е факт. Интересът към тези свръхестетвени същества продължава да расте и сериали като „Дневниците на вампира", „Истинска кръв" бълват сезон след сезон.

„Здрач" пък направи напълни „хазната" си с милиони, макар че последната му част наскоро бе обявена за „най-лошия филм на 2012".

И все пак сякаш се обръща повече внимание на мъжките персонажи с по-дълги и остри зъби, отколкото на женските. По тази причина решихме да ви припомним едни от най-сексапилните вампирки за последното десетилетие (че и по-назад), като списъкът със сигурност може да е по-дълъг.

Акаша (Кралицата на прокълнатите 2002)

След като участва в „Ромео трябва да умре" Алая показа много плът и сексапил в лентата „Кралицата на прокълнатите", влизайки в образа на вампирската кралица Акаша. Филмът е сниман през 2002 година, само шест месеца след трагичната смърт на младата певица.

Красотата и естествения чар на Алая завладяха целия свят и дори с изкуствени вампирски зъби и ефектни лещи, тя си остава впечатляваща и секси.

Снимка: outnow.ch

Сантанико Пандемониум (или казано по друг начин – Салма Хайек в „От здрач до зори")

Тарантино е майстор на сцените с клане и кръв. Нищо чудно, че през 1996 г. и той залита по вампирския жанр и създава „От здрач до зори". Филмът нямаше да струва кой знае колко, ако в него не бяха включени две лица – Джордж Клуни и забележителната Салма Хайек. Актрисата е от отбора на лошите, но от нейния танц с боа на раменете лъха толкова еротика, че за момент забравяме колко зла е тя в продукцията.

Хайек се включва само за няколко минути, но показва достатъчно плът, за да ги направи запомнящи се.

Снимка: hotflick.net

Селин (Подземен свят 2003)

Кейт Бекинсейл решава да се впусне във фантастичната поредица „Подземен свят" и толкова и се отдава да играе добрата вампирка Селин, че историята се развива в цели четири части (последната излезе миналата година).

Кейт не само е секси, но и се бие като истинска нинджа. Разхождайки се в прилепналия кожен костюм, изглеждайки сурова мадама, героинята ѝ Селин си остава култов образ във „вампирския свят", изпълнен със сексапил.

Снимка: outnow.ch

Ниса (Блейд 2 , 2002)

След като по перфектен начин изигра „Клеопатра" и накара светът да я забележи, актрисата Леонор Варела доказа, че може да срита нечий задник не само чрез съблазън (както в „Клеопатра"). Героинята ѝ Ниса е начело на отряд, който трябва да избие лошите мутирали вампири и за целта се обединява с Блейд – Дневният боец. Доброто побеждава, но за съжаление Ниса умира. Хубавото е, че това се случва почти в края на филма, така че можем да се радваме на присъствието ѝ екранната ѝ игра повече от 60 минути.

Снимка: twynkle.com

Принцеса Ана (Ван Хелсинг, 2004 )

На Кейт Бекисейл толкова ѝ отива да е вампир, че след „Подземен свят" бърза да обедини сили срещу Дракула с Хю Джакман в лентата „Ван Хелсинг". Там тя играе принцеса Ана, която трябва да победи старото зло и неговата машина за убиване Фанкенщайн.

Визията ѝ е по-различна от тази на Селин. Бекинсейл е пуснала дълги, къдрави коси, а цялото ѝ излъчване е по-женствено и все така опасно.

Снимка: outnow.ch

Катрин Пиърс или Елена Гилбърт („Дневниците на вампира" Нина Добрев)

Към тази дама със сигурност всички българи имат сантимент, защото тя е от родината ни, но емигрира като малка в Канада. Нина Добрев става звезда с ролята си в „Дневниците на вампира", където играе две героини – сладката и леко наивна Елена Гилбърт и злата, но оправна Катрин Пиърс.

В крайна сметка и двете героини стават вампирки и тъй като са изиграни от една жена, няма как да ги разделим по сексапил.

Все пак коварството на Катрин я прави по-интересна и провокативна...

Снимка: vampirediaries.wikia.com

Пам („Истинска кръв")

Пам е „отрочето" на Ерик в сериала „Истинска кръв". Тя му помага да менажира стриптийз бара „Фантазия" и винаги е арогантна, хаплива и облечена адски секси. Тя е изиграна от Кристин Бауер ван Стратен.

В сериала образът на Пам е един от най-интересните. Преди да стане вампир, героинята е била собственичка на публичен дом. Затова и има големи познания как да се държи, облича, за да изтъква сексапила си. Вампирката е и лесбийка – още една причина да влезе в мъжките фантазии.

Снимка: derinkirmizi.blogspot.com

Бела („Здрач" 2012)

След като сложи лещи и се научи да лети, дори в героинята на Кристен Стюарт от „Здрач" може да се открие сексапил. От свитото хлапе с бледа кожа, което гледаше наивно в няколко части от сагата, най-накрая в „Здрач: Зазоряване част 2" героинята ѝ Бела заприлича на жена. Не само е сложи рокля, но и гримът върху очите ѝ ѝ придаде повече женственост. Със сигурност не може да се мери по сексапил с никоя от по-горе изброените, но все пак образът претърпя еволюция – и визуална, и поведенческа.

Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 11 години )
Тази статия ми напомни за няколко прекрасни филма, които трябва да гледам отново!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
"Филмът е сниман през 2002 година, само шест месеца след трагичната смърт на младата певица." и как е станало това?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Аз съм за "Дневниците на вампира". А вие?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар