IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свещи небостъргачи

16 март 2013 07 05

С любов за Ню Йорк

Снимка: inthralld.com

Снимка: inthralld.com

Едва ли скоро или въобще някога ще направят свещ, висока колкото един небостъргач (и каква въобще би била нейната функция?!). По-рационалната и напълно осъществима идея е за направата на свещи, които имат формата на небостъргачи. Интересното хрумване е дело на Лан Туазон.

Свещите небостъргачи са обединени в нейната колекция “Return to Raw”, където се срещат три различни вида сгради. Общото между всички тях е, че изобразяват известни небостъргачи от Града, който никога не спи – Ню Йорк. Трите вида сгради се различават както по цвят, така и по мирис.

За банките Лан Таузон определила цвят и мирис на лавандула, в сив восък са изобразени офис сградите, а за корпоративните пространства е запазено черното. Към всеки вид свещи има дървен триъгълник, който служи за подложка. Небостъргачите не са застопорени, така че лесно могат да бъдат преподреждани в зависимост от желанието на човек.


Интересните свещи са подходящо допълнение към един модерен и минималистичен интериор, особено за хората, изпитващи афинитет към Ню Йорк. По този начин сякаш сте пренесли частичка от Голямата ябълка в дома си. От друга страна свещите небостъргачи идеално ще се впишат и в ролята на интересен подарък.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте восъчните небостъргачи на Ню Йорк.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари