IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс идеи от Анна Уинтур и Хоумър Симпсън

19 август 2013 08 30

Двамата играят палави игрички в забавните илюстрации на испанеца Ксандро Паломбо

Снимка: aleXsandro Palombo

Снимка: aleXsandro Palombo

Ако ви трябва сексуален съвет от кой бихте го поискали? От най-добрия си приятел? От някой канал за възрастни или от Кама Сутра? Дори отговорът да не е сред тези, едва ли бихте се посъветвали със страховитата редакторка на американския Vogue Анна Уинтур. Но пък според испанския илюстратор Ксандро Паломбо, дамата може да ви научи на нещо повече от висша мода.

В своя блог аниматорът внася свежест със серия еротични илюстрации, в които участва именно главната редакторка и изненадващо героят от семейство Симпсън – Хоумър Симпсън.

Илюстрациите са обединени под заглавието „Илюстрирани еротични съвети от Хоумър Симпсън и редакторката на Vogue Анна Уинтур". Тя е нарисувана с емблематичната си прическа стил „боб" и тъмни слънчеви очила. Дамата е облечена с черно, лъскаво бельо и червен корсет с жартиери. На една от картинките дори има палави заешки ушички.

Изборът на забавния герой от фамилия Симпсън Паломбо обяснява по следния начин: „Хоумър Симпсън е перфектното въплъщение на средностатистическия мъж в днешно време с всичките му дразнещи навици, желания и слабости. Също така той е истински шовинист, докато Анна Уинтур представя еманципираната жена, която обича властта и разполага с нея. Тя е идеалният представител на феминизма.

Те са двете страни на една монета и са от добрата част на обществото, в което живеем. Затова реших да използвам техните образи при създаването на картинките. И двамата определено се забавляват".

Вижте какво има предвид авторът в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари