IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли се завърна в Дисни като принцеса

5 ноември 2013 09 00

Италиански аниматор превърна прочутите героини от приказния свят на Дисни в смели копия на Майли

Снимка: Michele Moricci,Cosmopolitan

Снимка: Michele Moricci,Cosmopolitan

В серия от картинки може да видим Снежанка, Бел (Красавицата и звярът), Ясмин (Аладин), Тиана, Мулан, Покахонтас, Аурора (Спящата красавица), Ариел и Пепеляшка, които не са покорни и изплашени, а се дупят, плезят и позират в емблематични за Сайръс тоалети. Сред тях са латексовите бикини и сутиен, с които Майли се появи на наградите на MTV, както и бодито-мече, което се превърна в един от най-търсените костюми за Хелоуин.

Вижте творбите на талантливия италианец, които успяха да впечатлят и самата Майли, в галерията ни. 20-годишната звезда побърза да постне одобрението си за анимациите в Twitter.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

вярно ( преди 10 години )
Искаме старата майли, тази не е истинската, тя твърди че е истинската,и че иска да се отърси от хана монтана, преди беше по-добра!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
АЗ АЛИ ( преди 10 години )
Майли беше толкова мила красива и нежна а сега се превърна в изчадие сигурно скоро ще прави секс със джъстин бийбър само за да покаже че е голямо момиче!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар