IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимки, които буквално спират дъха

17 февруари 2014 12 45

Силен прилив на адреналин и доза лудост

Снимка: vk.com/kirill_opex

Снимка: vk.com/kirill_opex

Човекът, от когото със сигурност никога не трябва да взимате пример, е Кирил Орешкин. И не, защото той е лошо момче, а защото стана известен със своето изключително рисковано и опасно хоби. Руснакът е фотограф и едновременно търсещ адреналин приключенец.

За Кирил не е проблем да се качи върху едни от най-високите сгради в Москва и да заснеме тези шеметни моменти. Смело можем да кажем, че това са от малкото наистина смислени selfiе-та! Без абсолютно никаква защита и предпазни мерки смелчагата „виси“ от ръба на стотици метри във въздуха.

Едва ли чувството може да се опише с думи, а приливът на адреналин може да бъде сравнен само с едни от най-екстремните дейности като скачане с парашут, например. Хобито на Кирил го предизвиква с все по-интересни и опасни каскади. На снимките обаче, лицето на момчето не издава нито страх, нито притеснение – повод за истинско възхищение, имайки предвид, че само шепа хора биха се осмелили да направят същото.

Влезте в нашата галерия и разгледайте снимките на Кирил Орешкин, които предизвикват зашеметяване и спиране на дъха!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари