IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво бихте направили, ако сте мъж?

7 август 2014 10 11

Мъжкият свят и поведение през очите на жените

Снимка: Instagram/manuallfocus

Снимка: Instagram/manuallfocus

Както пее Бионсе в една своя емблематична песен „Ако бях момче, щях...“. В текста към песента си звездата споделя мнението си най-вече за любовните отношения в една двойка, където в повечето случаи жените винаги са губещите. Ако се абстрахираме от тази сфера на живота обаче, двата пола все още не са достигнали едно и също равнище.

Като деца, всички хора са третирани по еднакъв начин – на тях всичко им е позволено, защото са малки. След години обаче, когато човек порасне, той се сблъсква с жестоката действителност. Реалността, в която все още на жените и мъжете се гледа по различен начин, и то в най-развитите общества.


Какъв ли би бил светът, ако жените можеха да бъдат мъже?

На този въпрос отговарят няколко дами, които споделят какво биха направили, ако бяха представители на силния пол. Техните мнения не засягат само любовната тематика, а нещата от живота като цяло. Нещата, които според дамите трябва да се променят, за да бъде светът по-хубаво място.

Влезте в нашата галерия и разгледайте какви са желанията на няколко случайни жени.

Вие самите също може да се включите в кампанията, публикувайки своя снимка с написано послание. Достатъчно е само да го публикувате в някоя от социалните мрежи и да сложите хаштаг #IfIWereABoy.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
толкова е жалко, че и до ден днешен съществува това отношение към жените... на всички ни се е случвало - особено ако сме на интрервю за работа, а интервюиращият е мъж...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар