IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелство без граници

2 декември 2014 15 43

Необичайни приятелства, които ще ви изумят

Снимка: Bary Bland

Снимка: Bary Bland

Казват, че за любовта няма граници. Същото важи и за приятелството – при него без значение са цветът на кожата, националността и религията. Защото приятелството се чувства, усеща се с всичките ви сетива.

Доказателство за това са и животните, за които приятелството няма граници. Обичайната картинка е да видите куче и коте да се държат като брат и сестра – независимо, че враждата между двата животински вида е добре известна на всички.

Това обаче е най-елементарният пример. Съществуват много по-необичайни приятелства между хищници и други животни. Разбира се, в по-голяма част от случаите става въпрос за хищници, които не живеят в естествената си среда и на които не им се налага да се тревожат за прехраната си.

За пореден път животните ни показват колко прости и лесни трябва да бъдат нещата, ако искаме да живеем в един по-щастлив и добър свят. Приятел може да намерите навсякъде, стига да имате очи да го видите и сърце да го почувствате.

А сега влезте в нашата галерия и се насладете на очарователните снимки на приятелите от различни животински видове.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари